Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

bozga 19:49, 22 kwi 2017

Strasznie to wygląda, u mnie też sporo szkód, nie pamiętam takiego okresu w ogrodzie
Pozdrawiam
danuta_szwajcer 20:22, 22 kwi 2017

bozga napisał(a)
Strasznie to wygląda, u mnie też sporo szkód, nie pamiętam takiego okresu w ogrodzie
Pozdrawiam

Strasznie, nawet jak się jeżdzi samochodem po okolicy to smutny widok Tez nie pamiętam takiego śniegu i mrozu o tej porze... Na liście zakupowej miałam derenie bo tak u Ciebie mi się podobają ale to szkoda kasy i nerwów, teraz dokładnie przeanalizuję co ewentualnie dosadzić....Ciekawe jak Twoje derenie?
danuta_szwajcer 17:03, 09 maj 2017

Czas deszczowy wręcz ulewny spędziłam z moją wnuczką, która dała mi tyle radości, że zapomniałam o stratach po śniegach i mrozach i nawet kupiłam sobie mojego wymarzonego buka purpurea no i znowu stres związany z zapowiadającymi mrozami echhh coś się wszystko w tej pogodzie poprzestawiało. Już jeden rodek mi poprzemarzał i oby teraz mojego kolenego już kwitnącego to samo nie spotkało
danuta_szwajcer 17:53, 09 maj 2017

Zakwitła obiela, bardzo ją lubie, kalina w pąkach, zimnica, mrozy ale mszycy na niej pełno.

mój niezawodny wiciokrzew, piękny okaz, który zawsze pierwszy zakwita, tylko zle jest posadzony niestety bo to drzewko a nie pnącze.
danuta_szwajcer 18:12, 09 maj 2017

Tulipany chociaż bardzo długo kwitną chodz niezle były poturbowane to jakoś dają rade. Fiołki,które bardzo lubie i te białe i te pstrokate i te niebieskie polne, których u mnie pełno w trawniku.Nawet dużo mniej mam niezapominajek niż zawsze tak jak i orlików. Mocno nachyłek wymroziło i tylko resztki kwitną. Żurawki lubią deszcz to też rosną bujnie

danuta_szwajcer 18:23, 09 maj 2017

ElzbietaFranka 22:07, 09 maj 2017

Kurza stopa ale masz ogrod przypadkowo weszlam. Skad na Gornym napisz na pw odpisze. Na 2000 ma tyle zmiescilas wszystkiego cos pieknego. Ide dalej ogladac.
GorAna 22:45, 09 maj 2017

Podziwiam obielę, zacznę chyba jej szukać
Pięknie u Ciebie Danusiu
Pozdrawiam
danuta_szwajcer 22:51, 09 maj 2017

ElzbietaFranka napisał(a)
Kurza stopa ale masz ogrod przypadkowo weszlam. Skad na Gornym napisz na pw odpisze. Na 2000 ma tyle zmiescilas wszystkiego cos pieknego. Ide dalej ogladac.

Miło, że wpadłaś, z Rybnika Jutro zajrze do Ciebie Pozdrawiam z bardzo zimnego, niestety i będzie mróz w nocy bo już jest tylko 2C echhh już wole nie myśleć, biedne te roślinki
danuta_szwajcer 22:55, 09 maj 2017

GorAna napisał(a)
Podziwiam obielę, zacznę chyba jej szukać
Pięknie u Ciebie Danusiu
Pozdrawiam

Polecam, ma cudne kwiatki, tylko u mnie wolno rośnie, mam nadzieję, ciekawe czy przeżyje mróz. Ale tulipany długo kwitną chociaż Pozdrawiam Aniu i miło, że zajrzałaś