Strasznie, nawet jak się jeżdzi samochodem po okolicy to smutny widok Tez nie pamiętam takiego śniegu i mrozu o tej porze... Na liście zakupowej miałam derenie bo tak u Ciebie mi się podobają ale to szkoda kasy i nerwów, teraz dokładnie przeanalizuję co ewentualnie dosadzić....Ciekawe jak Twoje derenie?
Czas deszczowy wręcz ulewny spędziłam z moją wnuczką, która dała mi tyle radości, że zapomniałam o stratach po śniegach i mrozach i nawet kupiłam sobie mojego wymarzonego buka purpurea no i znowu stres związany z zapowiadającymi mrozami echhh coś się wszystko w tej pogodzie poprzestawiało. Już jeden rodek mi poprzemarzał i oby teraz mojego kolenego już kwitnącego to samo nie spotkało
Zakwitła obiela, bardzo ją lubie, kalina w pąkach, zimnica, mrozy ale mszycy na niej pełno.
mój niezawodny wiciokrzew, piękny okaz, który zawsze pierwszy zakwita, tylko zle jest posadzony niestety bo to drzewko a nie pnącze.
Tulipany chociaż bardzo długo kwitną chodz niezle były poturbowane to jakoś dają rade. Fiołki,które bardzo lubie i te białe i te pstrokate i te niebieskie polne, których u mnie pełno w trawniku.Nawet dużo mniej mam niezapominajek niż zawsze tak jak i orlików. Mocno nachyłek wymroziło i tylko resztki kwitną. Żurawki lubią deszcz to też rosną bujnie
Kurza stopa ale masz ogrod przypadkowo weszlam. Skad na Gornym napisz na pw odpisze. Na 2000 ma tyle zmiescilas wszystkiego cos pieknego. Ide dalej ogladac.
Miło, że wpadłaś, z Rybnika Jutro zajrze do Ciebie Pozdrawiam z bardzo zimnego, niestety i będzie mróz w nocy bo już jest tylko 2C echhh już wole nie myśleć, biedne te roślinki
Polecam, ma cudne kwiatki, tylko u mnie wolno rośnie, mam nadzieję, ciekawe czy przeżyje mróz. Ale tulipany długo kwitną chociaż Pozdrawiam Aniu i miło, że zajrzałaś