Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

mirkaka 16:50, 19 kwi 2017

Boże, u Was chyba najgorzej, a ja narzekałam na przymrozek u siebie
Bardzo Ci współczuję, ten śnieg powinien ochronić rośliny przed przemarznięciem, gdyby mróz przyszedł w nocy.
A w ogóle chcę się przywitać
malgorzata_s... 17:43, 19 kwi 2017

Danusiu co się złamało to przepadło ale reszta wstanie.Mrozy już też mniejsze podają Norwedzy tylko -2. Szkoda bo tak pięknie już było.
Urszulla 19:29, 19 kwi 2017

Te jalowce pod domem to chyba będą do wymiany. A wierzba ma wiotkie te gałęzie. W tym wszystkim to tulipki masz ładne bo schowane i stoją w pionie. Ale współczuję tych strat jedne po drugich. Ogród musisz partiami wymieniać i ciągle nie wiadomo na co, bo co roku inna bieda.
danuta_szwajcer 20:05, 20 kwi 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
U mnie to samo z kulek wczoraj miałam mopy poczochrane

Oj zal bardzo, nic nie zrobimy u nas dziś minus 5( ma byc
danuta_szwajcer 20:06, 20 kwi 2017

boguslawa_madejska napisał(a)
Danusiu u mnie tak samo w ogrodzie ,śnieg mokry przymarzł do gałęzi,najgorzej ucierpiały drzewa owocowe

Moja jabłon też A na działkach widze, że czereśnie czarne echhh
danuta_szwajcer 20:07, 20 kwi 2017

Kindzia napisał(a)
Danuś, grubo napadało, w Zabrzu też. Ale po drodze do pracy mam tulipany, byłam je teraz oglądać, podnoszą się...może nie będzie tak źle jak teraz wygląda. Poczekaj, obeschnie, na pewno większość nie ucierpiała...
Oby te mrozy nas ominęły...

U mnie dalej snieg jeszcze miejscami i na dachach, w nocy mróz a dziś ma być jednak -5(
danuta_szwajcer 20:08, 20 kwi 2017

Kindzia napisał(a)
Danuś, grubo napadało, w Zabrzu też. Ale po drodze do pracy mam tulipany, byłam je teraz oglądać, podnoszą się...może nie będzie tak źle jak teraz wygląda. Poczekaj, obeschnie, na pewno większość nie ucierpiała...
Oby te mrozy nas ominęły...

U mnie dalej snieg jeszcze miejscami i na dachach, w nocy mróz a dziś ma być jednak -5(
danuta_szwajcer 20:08, 20 kwi 2017

Agania napisał(a)
Jejku tulipany wyglądają jak ozdoby bożonarodzeniowe

Ale dziś każdy w inną strone
danuta_szwajcer 20:10, 20 kwi 2017

mirkaka napisał(a)
Boże, u Was chyba najgorzej, a ja narzekałam na przymrozek u siebie
Bardzo Ci współczuję, ten śnieg powinien ochronić rośliny przed przemarznięciem, gdyby mróz przyszedł w nocy.
A w ogóle chcę się przywitać

Witaj, fajnie, że zajrzałaś chodz zapraszam jak będzie kolorowo i liliowo jeżeli wszystkiego nie wymrozi Probnozy są pesymistyczne
danuta_szwajcer 20:13, 20 kwi 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Danusiu co się złamało to przepadło ale reszta wstanie.Mrozy już też mniejsze podają Norwedzy tylko -2. Szkoda bo tak pięknie już było.

Większosc wstała ale straty są a teraz jeszcze mróz załatwi do końca(
Trudno się nie martwić Jutro przyjezdza moja starsza wnusia i zostanie na tydzień to chociaż na chwile zapomnę..... no a trawy i tak nie jak kosić