Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

boguslawa_ma... 16:27, 18 mar 2013

To te budleje takie ogromne wsadziłam jesienią ale to mi pół działki zajmie
iwonaj 18:15, 18 mar 2013

Ale wielkie masz budleje i jakie gęste czym je karmisz że tak rosną jak na drożdżach jestem pełna podziwu i nie mogę się napatrzeć na twoje datury cudo pozdrawiam
Gabrysia_ 18:55, 18 mar 2013

danuta_szwajcer napisał(a)

Witaj Gabrysiu długo Cie nie było , zapewne zaraz jak zrobi sie ciepło ale ja wole kupowac dopiero w kwietniu, bo chociaz wiem co kupuje

Danusiu..ja jeszcze też nic nie kupuje,byłam wczoraj w A. ale jakoś nie powaliły mnie te rośliny,rh jakieś zmarnowane,tuje formowane brązowe,bukszpany chyba tylko były fajne
danuta_szwajcer 20:06, 18 mar 2013

boguslawa_madejska napisał(a)
To te budleje takie ogromne wsadziłam jesienią ale to mi pół działki zajmie

ale teraz jak w koncu zrobi sie cieplo to nalezy je mocno przyciac ale sa fajne i lubia je motyle
danuta_szwajcer 20:07, 18 mar 2013

iwonaj napisał(a)
Ale wielkie masz budleje i jakie gęste czym je karmisz że tak rosną jak na drożdżach jestem pełna podziwu i nie mogę się napatrzeć na twoje datury cudo pozdrawiam [/quote

mocno przycinam na wiosne i podsypuje troche azofoska i rosna
danuta_szwajcer 20:12, 18 mar 2013

Gabrysia_ napisał(a)

Danusiu..ja jeszcze też nic nie kupuje,byłam wczoraj w A. ale jakoś nie powaliły mnie te rośliny,rh jakieś zmarnowane,tuje formowane brązowe,bukszpany chyba tylko były fajne

teraz wrocilam i wstapilam tez do practicera i tez tam bylo wszystko takie zmarnowane ale nasiona chociaz kleome kupilam i byliny do posadzenia Gypsohile rozowa liatre białą i floksy ciemny fiolet oraz liliowce , trawe do renowacji po kretach bo totalnie zniszczony trwanik mam. Gabrysiu mysle, ze jak podjedziesz tam do tej szkolki to cos wybierzesz no i ta pani sie na tym zna bo sama sie tym zajmuje a rh poczekam jeszcze i tez wiem gdzie w okolicy mozna kupic.
danuta_szwajcer 20:15, 18 mar 2013

hibiskus błotny nawet u mnie zimuje okrywam go na zime no i pieknie kwitnie to tak na pocieszenie na ta zimnice za oknem

Bogdzia 20:19, 18 mar 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
hibiskus błotny nawet u mnie zimuje okrywam go na zime no i pieknie kwitnie to tak na pocieszenie na ta zimnice za oknem

Kupiłam taki w tamtym roku , ciekawe czy wiosną go zobaczę. Pozdrówka.
danuta_szwajcer 20:24, 18 mar 2013

Bogdzia napisał(a)

Kupiłam taki w tamtym roku , ciekawe czy wiosną go zobaczę. Pozdrówka.

Bożenko jeżeli go okryłas to tak, tylko on bardzo pózno wychodzi w zeszlym roku po tej bardzo mrożnej zimie byłam przekonana, ze mi nie wyjdzie i bylam bardzo mile zaskoczona i zakwitł pięknie
GorAna 20:40, 18 mar 2013

Wpadam i jajeczkiem pozdrawiam