Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

iwonaj 09:52, 21 mar 2013

Danusiu masz ładne narcyze nie wiem tylko czy doczekamy się wiosny w tym roku ale gdy już nadejdzie to nie przyjdę z ogrodu wcześniej niż o 22 godzinie pozdrawiam
Gosiniak 10:32, 21 mar 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Jak na wiosne przystało witam Was wiosennie)tymi pieknymi kwiatkami, w koncu doczekamy sie i takich widoczkow za oknem w ogrodzie czego wszystkim zycze

Tak właśnie powinien wyglądać pierwszy dzień wiosny
Gabrysia_ 10:35, 21 mar 2013

Danusiu...gdzie ta wiosna co?
..od rana pada,ech...!
Marta7 11:06, 21 mar 2013

Danusiu,serdecznie pozdrawiam,ja pogrążylam się w otchłani porządków przedświątecznych,a że przez ostatni czas nie byłam zbyt gorliwa to mam teraz za swoje
Narcyziki piękne
Milka 11:21, 21 mar 2013

Przybiegłam oglądać radosne zakupy, ale mus jeszcze poczekać
Kindzia 12:00, 21 mar 2013

Z cebulowymi z supermarketów różnie bywa, to prawda...ja kupowałam 2 lata temu bardzo duże ilości, kwitły bez problemu, chyba wszystkie
Dzidka 13:03, 21 mar 2013

Przybiegłam w poszukiwaniu ranników, a tu taka wiadomość.

danuta_szwajcer napisał(a)

Hibiskus błotny Martuś to takie piekne olbrzymie kwiaty az nie wierzylam , ze uda mi sie to przezimowac no i o dziwo nie wymarzlo i zakwitlo ponownie

Bardzo mnie cieszy, że przezimowała w gruncie.
Ja jej posiadaczką stałam się późnym latem i nie odważyłam się zimować ją w gruncie.
Ale po tym co przeczytałam, to wiosną pójdzie na rabatę.
danuta_szwajcer 19:31, 21 mar 2013

Grażynko jesienia zakupie też znowu cebulki i tez czasami kupuje w markietach bo gdzies trzeba kupic, tylko czasami moze te cebulki sa wyschniete i stare to tak jak z nasionami ale ciesze sie , ze udało mi się kupic te czosnki juz jako sadzonki tylko martwie się czy nie za duze? a za oknem zima i konca nie widac.

Iwonko tez juz zaczełam wątpić bo to za oknem i jakie sa probnozy to tak jakby sie pory roku pomieszały. Zaczyna mnie to przerażac.

Gosiu masz racje tak powinna wygladac wiosna a tu nawet zapachu wiosny nie mabold text

[b]Gabrysiu
mieszkamy blisko to i pogode mamy tą sama wiec z godziny na godzine coraz gorzej i chyba do rano będzie biało bo zimnica okropna. Też tak zle się dzisiaj czuje cos w powietrzu jest

Martuś dobrze zrobiłas, ze zabrałas sie za porzadki bo w taka pogode to chyba tylko to nam zostalo. U mnie nic jeszcze nie zrobione bo najpierw musze pozamykac pewne zawodowe sprawy a potem jeden dzien zostane w domu i porobie)

Irenko musimy niestety poczekac ale pytanie do kiedy?? bo chyba cos niezle sie w tej pogodzie pomieszało az strach pomyslec co jeszcze bedzie

Kasiu tez mi sie zdarzy, ze kupuje ale unikam bo tak jak mowisz to roznie bywa

Dzidka
mysle ze i tej zimy okryty przezimuje dam Ci znac
danuta_szwajcer 20:37, 21 mar 2013

Chociaz troche u mnie wiosny i przywołuje ją bratkami i innymi cudakami)

Z okazji 21.03.2013 od mojego M dostałam Camellie
Urszulla 21:10, 21 mar 2013

wspaniałe bratki...też czekam aż się pojawią...niestety dopiero jak się ociepli.
a kameliowy prezent wiosenny- aż zazdroszczę takiego męża