Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 19:02, 22 paź 2017

Kasiu dla Ciebie Kropka Uwielbia podróżować
danuta_szwajcer 19:03, 22 paź 2017

Kasiu dla Ciebie Kropka Uwielbia podróżować
ElzbietaFranka 22:15, 22 paź 2017

Danusia gdzie w Czechach takie piekne widoki. Masz teraz autostrade az do Czech to pewnie, ze to rzut beretem.
Jest ciszej bo ich mniej u nas wszystko zadeptane.
Danusiu tak jak bylo tydzien temu to sie juz nie wroci. Chociaz pamietam listopad tez nieraz pokazal piekna pogode.

Kindzia 13:12, 23 paź 2017

Myślałam, że to Peace Tantau`a...z nią mi się skojarzyła, a to jednak inna. Nie, nie znam tych róż Danusiu.

A za zdjęcie Kropeczki dziękuję Śliczną ma mordeczkę Mój Figo też do wyjazdów pierwszy, poprzedni, Filip, nie znosił jeździć.
danuta_szwajcer 17:29, 01 lis 2017

ElzbietaFranka napisał(a)
Danusia gdzie w Czechach takie piekne widoki. Masz teraz autostrade az do Czech to pewnie, ze to rzut beretem.
Jest ciszej bo ich mniej u nas wszystko zadeptane.
Danusiu tak jak bylo tydzien temu to sie juz nie wroci. Chociaz pamietam listopad tez nieraz pokazal piekna pogode.

Elu to w okolicach Opavy, bliżej mam przez Racibórzale fakt do autostrady też mam blisko, ale to korzystamy jak jedziemy w innym kierunku. Drogi puste Ale probnozy na listopad nie są dobre póki co a grabienia jeszcze troche mam a i liści na drzewach dużo, szczególnie na dębach. Buki się pięknie odbarwiaja dopiero teraz.

danuta_szwajcer 17:36, 01 lis 2017

Urszulla napisał(a)
Róże, które długo kwitną są cenne

Dużo róż dopiero u mnie teraz kwitnie
Jeszcze troche pracy mam, bo trawy trzeba związać i niektore krzewy przed śniegiem, okryć wrzosy no i liście odwiecznie od sąsiadki bo moje to drobiazg w porównaniu z tymi drugimi a powietrze za oknem jak nie ma wiatru to syf straszny Pozdrawiam

danuta_szwajcer 17:42, 01 lis 2017

Kindzia napisał(a)
Myślałam, że to Peace Tantau`a...z nią mi się skojarzyła, a to jednak inna. Nie, nie znam tych róż Danusiu.

A za zdjęcie Kropeczki dziękuję Śliczną ma mordeczkę Mój Figo też do wyjazdów pierwszy, poprzedni, Filip, nie znosił jeździć.

Moja Muszka też uwielbiała jazdem samochodem ale z nią dalej nie jezdziliśmy, bo wiesz to czasy były kiedy opiekowałam się tyle lat mamą. Ale Kropeczka to podróżniczka i nie ma z nią żadnych problemów Ma paszport Pozdrawiam
danuta_szwajcer 17:49, 01 lis 2017

Ostatnie kolorowe liście, bo te najpiękniej odbarwione to już opadły i wygrabione. Teraz dopiero perukowce, krzewuszki całkiem zielone liście mają i kwitną jeszcze.

danuta_szwajcer 17:52, 01 lis 2017

Urszulla 18:07, 01 lis 2017

Danuiu, cieszmy się z kolorków. Kilka do ciepłych ma być - trzeba okazję wykorzystać.