Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

Kindzia 09:13, 11 maj 2018

Dobrze, że taka wytrawna ogrodniczka jak Ty, też za gęsto sadzi

Też będę ruszać azalie wielkokwiatowe i już mam informację, że korzenie ma nie za duże, łatwo przesadzić

Buziaki
ElzbietaFranka 19:02, 11 maj 2018

Kindzia napisał(a)
Szczenę zbieram z podłogi...pięknie kwitnie!!!!!!!!!!!!!!

Kasiu chyba chodzi o szczekę. Moje wszystkie nosniki tak slowa przekrecaja, ze tez szczeka opada.
marba 22:55, 11 maj 2018

Jak zwykle pięknie u Ciebie, Danusiu. Zauroczyły mnie te ogłowione wierzby i urokliwy zegar. Chyba sprawię sobie podobny.
Kindzia 07:46, 12 maj 2018

Nie padało u nas Danusiu...mogłam sadzić...
Teraz zachmurzone niebo, dobra pogoda do sadzenia. Byle ten deszcz dzisiaj do nas nie przyszedł. Nie lubię jak mi się robotę przerywa

Buziaczek
danuta_szwajcer 13:15, 13 maj 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Kurcze wczoraj u Ciebie byłam, opisałam się zachwytów i chyba nie wysłałam? Gdzieś mi wcięło i nie umiem się doszukać więc chwalę jeszcze raz i zachwycam się cudnymi kolorami i bujnością kwiecia

Też tak mam Oj wszystko kwitnie, nawet i róże już Ostatni swoje pięc minut mają jednak teraz azalie i rodki

danuta_szwajcer 13:20, 13 maj 2018

Kindzia napisał(a)
Dobrze, że taka wytrawna ogrodniczka jak Ty, też za gęsto sadzi

Też będę ruszać azalie wielkokwiatowe i już mam informację, że korzenie ma nie za duże, łatwo przesadzić

Buziaki

Oj to mi się często zdarza, ale rodki to myślałam, że u mnie to długo będą rosły a tu takie zaskoczenie bo trzy lata i zarosły a takie maleństwa sadziłam, będe przesadzać bo już mają ciasno

Róze niektóre już kwitną a wszystkie prawie już...

danuta_szwajcer 13:24, 13 maj 2018

ElzbietaFranka napisał(a)

Kasiu chyba chodzi o szczekę. Moje wszystkie nosniki tak slowa przekrecaja, ze tez szczeka opada.

U nas się mówi szczena opada, Kasia dobrze to napisała) Piękna pogoda znowu u nas i wszystko buja w tym słoneczku

danuta_szwajcer 13:29, 13 maj 2018

marba napisał(a)
Jak zwykle pięknie u Ciebie, Danusiu. Zauroczyły mnie te ogłowione wierzby i urokliwy zegar. Chyba sprawię sobie podobny.

Polecam Basiu Przydatny i ładnie się prezentuje, a wierzby tnę by śmieci nie mieć za dużo

sylwia_slomc... 13:32, 13 maj 2018

Już róże
danuta_szwajcer 13:34, 13 maj 2018

Kindzia napisał(a)
Nie padało u nas Danusiu...mogłam sadzić...
Teraz zachmurzone niebo, dobra pogoda do sadzenia. Byle ten deszcz dzisiaj do nas nie przyszedł. Nie lubię jak mi się robotę przerywa

Buziaczek

A mi tak przerwała burza prace i grab był ale tylko nieliczne dziury mam w hostach uff. Pięknie jest
Dziś mam gościa ogrodowiskowego to chociaż pogadamy o kwiatkach bo wczoraj duża impreza u mnie ale bez zainteresowań ogrodowych a tyle się napracowałam...