Ciesze sie bo ja też, kolory dodadą energii, zapach jest teraz cudny Tego kwiecia jest jeszcze dużo więcej ale teraz królują rodki i azalie. Wszedzie kwitną rózne orliki, powojników kilka, bodziszki zaczynają i irysy też i nawet róże, jeszcze dużo pelargoni w mocnych kolorach posadziłam, może dzis zrobie fotki
Wczoraj miałam gości w ogrodzie to mogłam sobie posiedzieć troche i też pozachwycać, przez kolejnie dni też będą to trochę odpoczne. Po deszczach trawa w oczach rośnie i znowu będe musiała wykosić i podkosic bo to zaraz lepiej wygląda
Trawki posadzone są w odstępach to tak z boku wyszło. Zmierze dziś dokładnie ale może i więcej niz 60cm i ja nic pomiędzy nie sadze bo tak mi się podoba. wczoraj jeszcze wywaliłam jednego sypiącego się iglaka i zaraz się przestrzenniej zrobiło
Popatrz na to ujęcie i widać , że są odstępny? Bardzo dorodne są te sadzonki Pięknie ożywia ten zakątek W dodatku u mnie to tak nie urosną jak u Ciebie, hakonki też nabierają troche masy Giganty to mam hosty.
Kasiu ja z konewką też mało co bo wszystko raczej z węża podlewam i jak mam czas to w sumie przyjemne bo popatrze sobie na wszystkie roślinki, problem tylko powstał jak zeszłego lata nogę w gipsie miałam Dlatego musze coś pomyśleć. Póki co u nas mocno nalało wody Bez gradu a to wązne i oby tak dalej.