Bardzo lubie jak się tak oplatają i jeszcze powojniki. Ciągle chodze z sekatorem i piłą a i tak miejscami już przejść się nie da.
Floksy mi urosły na 1.5 miejscami i jeszcze troche i zakwitna zapewne jak wróce z urlopu to już będą kwitły tak jak milin.
Lawenda i szałwia też pięknie kwitnie Mam ją w kilku miejscach.
Może bym powiedziała, że inna i kolejna odsłona bo np. mój Marek mówi, że najładniej jest jak kwitły rodki. Zaczynają hortensje, za chwile liliowce i floksy , jeżówki, milin. Teraz też tyle tego kwitnie, że nawet nie jestem w stanie pokazać wszystkiego, bo i jarzmianki piękne kwitną, wiesiołki, ulubiona miruna, naparsnice itp...
No i doczekałam się w końcu kwitnącego tulipanowca
Nowe róże Angele może jutro zakwitną, piękne krzewy już są.
Danusiu, fantastycznie u ciebie wszystko zachwyca, perukowce bomba, hakonki dorodne, jednym słowem raj i do tego kapiące się dziewczynki
U mnie susza, u ciebie polało ciut. Niemniej jak patrzy sie na takie widoki u ciebie, to tylko cieszyć sie, że jest się, jak w raju, buziaki
Basiu tak sie przyglądam busz duzy, ale piekny. Wszystko sie przeplata przechodzi jedno w drugie. Masz i slonce i cien.
U mnie od tygodnia patelnia slonce piecze jak na saharze.
Od godziny slonce za mgla moze sie najwyzszy zlituje i pokropi.
Podlewalam sidnie w czwartek wieczorem i wczodej rano poprawilam i sucho.
W oczku od wczoraj ubylo 2 cm wody wyparowala.
Dziękuje Irenko ale jeszcze bardzo dużo do poprawki ale nie spinam się, kiedyś zrobie. Perukowce w tym roku dają czadu, jednego już kilka razy przycinałam bo bym nie przeszła. Oj ciesze się bardzo jak są moje aniołeczki, lubie ten gwar, śmiech, bieganie, a ile radości mają jak i ja z nimi jestem w basenie Cały tydzień troche byłam zmęczona ale to te upały, bieganie za nimi Hakonki do Twoich to im bardzo daleko ale te moje też inna odmiana chyba ale Elaty mają się dobrze i bardzo mi się podobają
Jezdziłam z nimi bardzo dużo a one zawsze razem, staram się dużo im pokazać, nauczyć może zapamiętają
Elu troche inne mam imię
Też mam patelnie ale sadze tak by rośliny dawały rade i też musze podlewać. U nas cały czas upalnie, tydzien temu była burza to ulewny deszcz był chwile, dziś tez burzowo ale bardzo gorąco. Mam piaszczysty teren więc zaraz znika.