Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

Bogdzia 22:07, 09 cze 2018

Mnóstwo masz róż , równiez Dortmund, w tym roku najbardziej lubię jej zdjecia robic.Masz piekny ogród pełen ciekawych i pięknych roślin.
danuta_szwajcer 22:34, 09 cze 2018

Urszulla napisał(a)

Widzę te wysokie przetaczniki. Mam te same. A dwa muszę spod magnolii wysadzić bo nie zdawałam sobie sprawy z ich rozrostu.

Hortensje uwielbiam na początku jak są seledynowe szybkie u Ciebie

Też mi się w różnych miejscach pokazały, ale najbardziej lubie te różowe już zakwitają może zdąże zrobić fotke przed wyjazdem. A hortensje to są Ula ogrodowe bo niektóre już zakwitają , zaczynają też już moje niebieskie i anabelki ale i bukietowe zaczynają pąki tak szybko.

danuta_szwajcer 22:49, 09 cze 2018

Bogdzia napisał(a)
Mnóstwo masz róż , równiez Dortmund, w tym roku najbardziej lubię jej zdjecia robic.Masz piekny ogród pełen ciekawych i pięknych roślin.

Troche ich się uzbierało pomimo, że tyle wymroziło zeszłej zimy tak jak i Dortmund, którą bardzo lubie, była już ogromna i byłam pewna, że już nic z niej nie będzie to dosadziłam w pobliżu dwie inne i teraz będe znimi uciekać bo już duża urosła.
Tak jak i moje pięknotki albo je wymrozi albo ptaki zjedzą, póki co są kuleczki a tak mi się podoba ten ich kolor jesienią.

Dorota123 23:09, 09 cze 2018

Piękny kolorowy i kwitnący ogród, rózyczki masz śliczne.
ewsyg 06:40, 10 cze 2018

Danusiu, piekny jest Twój ogród. Zastanawiam się kiedy mój będzie taki dorosły. Mnóstwo masz ciekawych roslin. Róże takie duże,nie wspomne o drzewach i krzewach. Faktycznie u Ciebie jest kolorowo.
Pozdrawiam
Monia81 20:25, 10 cze 2018

Pięknie i kolorowo Danusiu cudności pokazujesz buziaczki
Kindzia 10:30, 11 cze 2018

Danuś, u mnie ziemia mokra. Kiedy to padało, nawet nie wiem...
danuta_szwajcer 17:22, 24 cze 2018

Dorota123 napisał(a)
Piękny kolorowy i kwitnący ogród, rózyczki masz śliczne.

Troche mnie nie było, podrózowałam
Roze okrywowe to róze niezawodne, teraz dają popis no i zacwycona jestem Angelą, które posadziłam dwie z korzenia w kwietniu i tak pięknie kwitną, chyba dokupie.

Mala_Mi 17:25, 24 cze 2018

Nie ma to jak kolory... imieninowy cmok zostawiam
Róże masz wypasione
danuta_szwajcer 17:28, 24 cze 2018

ewsyg napisał(a)
Danusiu, piekny jest Twój ogród. Zastanawiam się kiedy mój będzie taki dorosły. Mnóstwo masz ciekawych roslin. Róże takie duże,nie wspomne o drzewach i krzewach. Faktycznie u Ciebie jest kolorowo.
Pozdrawiam

To ma plusy i minusy, bo wystarczy, że troche mnie nie było i już tyle do cięcia jest, a pod drzewami też dużo podlewać trzeba bo czasami to i deszcz nie dociera ale lubie te moje drzewa
Dużo jeszcze przeróbek musze zrobic.
Teraz hortensje zaczynają.