Widziałaś u Bogusi dalię. posadziła wcześnie i wcześniej zakwitnie, jak łamane to więcej łodyg wybije, a potem kwiatów. W taki sam sposób powinno się robić z floksami, wyłamywać. To kiedyś wyczytałam, dalie i floksy mam ok 4 lat. wcześniej nie bawiłam w te kwiatki.
Haniu widziałam u Bogusi nigdy tak nie robiłam ale teraz bede znowu sie czegos od Was nauczyłam, floksy mam, lubie ich zapach, wiem , ze tez z kleome tak sie robi mam posiane ale poki co mam chyba z piec sadzonek.
Kasiu niestety nie najlepiej ale zbieram tą pozytywną energie od Was i sympatie i mam nadzieje, ze zwalcze te zapalenie płuc echhh pecha mam bo teraz jak w koncu wiosna
Danusiu ja przychodząc do Ciebie w odwiedziny też się tego co Ty nauczylam-a mam tego roku zamowionych trochę floksów -pomarańczowego,czerwonego,białozielonego i fioletowozielonego-już mi rosną w doniczkach-przydadzą mi sie te wiadomości
Danusiu zdrowiej nam,zdrowiej i uważaj na siebie !!!!!
Danusiu,jesli nadal masz gorączkę może CI nie podszedł antybiotyk,zamow lepiej wizytę lekarza,jeśli jest dobre leczenie gorączka powinna ustąpić po 3,4 dniach,nie ryzykuj, lepiej dmuchać na zimne .
Jeszcze raz zdrowka życze !