Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

Kasiek 19:13, 12 kwi 2013

Danusiu to mnie teraz zmartwilas kuruj sie,uwazaj na siebie,lez.Paskudne chorobsko
Pierwszego tulipanka Ci przynioslam,tak na zdrowko
Welka 20:08, 12 kwi 2013

Oj, i Ciebie dopadło choróbsko, tyle wszyscy czekaliśmy na wiosnę, a chyba dziś u trzeciej osoby czytam (a na razie odwiedziłam 5 wątków), że zdrówko szwankuje.
Kuruj się jak najszybciej!
Pozdrawiam
GorAna 22:17, 12 kwi 2013

Piękne krokusy
Umnie dopiero zaczynają wystawiać lebki
Od poniedziałku zaczynam działać ostro, oczywiście jak wirusa jakiegoś nie złapię
Przesyłam zdrową energię

kitek81 23:35, 12 kwi 2013

Danusiu, zdrówka życzę, bo ono najważniejsze a i wiosna u Ciebie na całego
pozdrawiam i kuruj się :*
boguslawa_ma... 19:06, 13 kwi 2013

Danusiu jak zdrówko?pozdrawiam i kwiatek posyłam dziś na targu kupiłam ale nie szło iśc na działkę bo co chwile pada
danuta_szwajcer 19:16, 13 kwi 2013

grazyna napisał(a)
Danusiu Ty o mnie troszczysz się a sama masz zapalenie płuc ?! Niesamowita Jesteś

Na pewno masz mocny antybiotyk ! Najlepiej zastrzyki ! A czosnek przyda się uwierz Danusiu Naturalny antybiotyk. Bańki miałaś ? Ściskam mocno Zdrowiej !

Grzaynko mam silne antybiotyki, czosnek jem caly czas ale mi juz watroba odmiawia o bankach nawet nie pomyslałam i cierpie podwojnie bo jeszcze mi tak zal, ze nie moge pojsc do ogrodu a tam tyle pracy czeka Dziekuje za mile slowa Bożenko
danuta_szwajcer 19:17, 13 kwi 2013

EPODLAS napisał(a)
Danusiu, to nie tylko mnie choróbsko dorwało. Też nie mogę jechać na działkę, ale do czwartku muszę się wykurować i w końcu jechać. Późno w tym roku rozpocznę wiosenny sezon. U nas ciepło i pada.

Bożenko to mnie rozumiesz jak cierpoie podwojnie wiec nic nam nie pozostalo jak byc cierpliwym i miec nadzieje
danuta_szwajcer 19:18, 13 kwi 2013

Urszulla napisał(a)
Begonia cudna. Moje bulwy miały dać białe begonie, ale mnie oszukano i chyba będą czerwono-różowe, więc mamie podaruję bo ja mam w przeciwieństwie do innych konsekwencję kolorystyczną.

Urszulko no to miałas pecha z ta begonia ale tak czesto niestety bywa. Ta begonia chociaz moje oczy w domu cieszy
danuta_szwajcer 19:31, 13 kwi 2013

Bogusiu, Aniu, [/b ]Iwonko, Kasiu, []Bożenko, []Irenko, ]Urszulko,[Elu,Ewelinko,Agnieszko bardzo Wam dziękuje za odwiedziny i Wasze życzenia i mam nadzieję, że Wasza moc wygoni tą złą chorobę bo tak mi żal bardzo, ze nie moge pojsc do ogrodu i popracowac a tam tyle pracy czeka i ogrod na mnie czeka
danuta_szwajcer 19:35, 13 kwi 2013

Kasiek napisał(a)
Danusiu to mnie teraz zmartwilas kuruj sie,uwazaj na siebie,lez.Paskudne chorobsko
Pierwszego tulipanka Ci przynioslam,tak na zdrowko

Dziekuje Ci Kasiu za slicznego tulipanka bo taki wesoly optymistyczny