Jak bujnie i kolorowo! I jaka trawa! Moja na pierwszy ogien pieknie wygladala (jak na moja trawe, ale teraz po skoszeniu chyba jej minelo znowu jest taka jak zwykle sypnelam znowu.. hmm...
Jakos nie wiedzialam ze masz oczko! Rh ma super kolor. I te czosnki jakies intensywnie fioletowe, to nie gladiatory, nie kojarzysz odmiany?
pozdrawiam
Karola, ta rdzawa trawka to nowy zakup z tego roku Uncinata Rubra. Fajnie wyglada i jest zimozielona. Kula z żółtego bukszpanu jest od dawna jeszcze sprzed ery O. Mam juz kilka ukorzenionych ładnych sadzonek.
U mnie trawa po pierwszym koszeniu od nawozu była ładna, drugiego koszenia na razie nie było
Czosnki to chyba te co piszesz. Masz te same?
Mam oczko z rybami, w części głębokie na 1,5 metra. Pokazuje cały czas to samo i myślałem, ze juz Wszyscy wszystko wiedzą
Cudna ta trawka, skad? Zolta kula super! czekam na moje, niech rosna! Jesli im jakies dobre miejsce znajde.. hmm.. chyba znowu trzeba bedzie ciachac trawnik
no tak.. u mnie po drugim skoszeniu (a moze to juz 3cie bylo??) jakas marna.. no zobaczymy. Ja mam gladiatory, a takie zywsze podobne do Twoich mam, ale sa sporo mniejsze - i kule i ich wysokosc. Ale nie pamietam nazwy :/
Jakos nie skojarzylam tego oczka nigdy