Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród - Azyl Amatora

Ogród - Azyl Amatora

Syla 21:52, 22 sty 2014

Robertop napisał(a)

Taka zima we Włoszech Ferie w cipłych krajach to super pomysł Ja w listopadzie wyjeżdżam "na ciepło"

Ubiegły sezon spędziłam w Krynicy .... Kilka poprzednich we Włoszech i Austrii..... Na kolejny raz będzie nacisk jedynie na Włochy (po wyleczeniu kontuzji kolana) .... tam mi najbardziej odpowiada , szczególnie , że uwzględniam mojego ośmiolatka którego przez dwa sezony woziłam w nogach Zaczął jako 4-latek .... Stoki jak śmietana gładziutkie, piękne słońce i nic tylko się ślizgać pozdrawiam
Robertop 22:35, 22 sty 2014

Mala_Mi napisał(a)
Co robisz, że masz tak piękna jarzmiankę???

Trójsklepka różowa.. śliczna.. kupowałam kilka razy i za każdym razem dostawałam brudnożółtą..

Orlik i bergenia bardzo mi się podobają

Mala_Mi, z Jarzmianką nic szczególnego nie robię, dbam jak o inne Mam ją dopiero pierwszy sezon. Jak będę dzielił Trójsklepkę, to będę pamiętał o Tobie Dziękuję za miłe słowa
Robertop 22:36, 22 sty 2014

Syla napisał(a)

Ubiegły sezon spędziłam w Krynicy .... Kilka poprzednich we Włoszech i Austrii..... Na kolejny raz będzie nacisk jedynie na Włochy (po wyleczeniu kontuzji kolana) .... tam mi najbardziej odpowiada , szczególnie , że uwzględniam mojego ośmiolatka którego przez dwa sezony woziłam w nogach Zaczął jako 4-latek .... Stoki jak śmietana gładziutkie, piękne słońce i nic tylko się ślizgać pozdrawiam

Syla, to prawda co piszesz. We Włoszech jest najpiękniejsze słońce na stokach
Robertop 22:38, 22 sty 2014

Jeszcze dwa róże na koniec dnia:

AgnieszkaW 22:43, 22 sty 2014

Jeszcze na koniec przed wyłączeniem kompa załapałam się na twoje różowości - piękniutkie masz te kwiaty, oj piękniutkie. Zaskoczyły mnie stokrotki w trawniku, bo to oznacza, że nie tylko ja mam trawnik "nieogrodowiskowy" (i wcale mi to jakoś szczególnie nie przeszkadza). Pozdrawiam
Robertop 00:09, 23 sty 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Jeszcze na koniec przed wyłączeniem kompa załapałam się na twoje różowości - piękniutkie masz te kwiaty, oj piękniutkie. Zaskoczyły mnie stokrotki w trawniku, bo to oznacza, że nie tylko ja mam trawnik "nieogrodowiskowy" (i wcale mi to jakoś szczególnie nie przeszkadza). Pozdrawiam

Dzięki za miłe słowa. Stokrotki dodają trawnikowi uroku. Same tam się wysiały i niech tak zostanie
Robertop 13:11, 23 sty 2014

Z fioletem słabo u mnie, muszę to zmienić:

Robertop 12:06, 25 sty 2014

Dzisiaj zielony U mnie brak zdjęć "zielonych" kwiatów:

Robertop 12:08, 25 sty 2014

c.d.

Robertop 12:41, 26 sty 2014

I jeszcze jedno zdjęcie z wczoraj - ciemiernik: