Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe zacisze

Ogrodowe zacisze

malgorzata_s... 10:49, 24 lut 2014

Marysiu krokusy tegoroczne Fotki z zeszłego tygodnia i z wczoraj
Maria667 10:49, 24 lut 2014

laurowisnia napisał(a)

Ja siałam, wzeszła mi po tygodniu, nasion nie przysypywałam ziemią. Na razie to maleństwa, posieję w marcu ponownie, warunki świetlne nie najlepsze. To mój pierwszy raz z nią. Jak Twoje? Pokazują się?

No, niestety. Po 3 tygodniach ani śladu werbeny. Kupiłam dzisiaj na allegro kolejne nasionka. Będę próbować. Może teraz się uda.
Pozdrawiam.
Maria667 10:51, 24 lut 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Marysiu krokusy tegoroczne Fotki z zeszłego tygodnia i z wczoraj

Ale jest niesprawiedliwość na tym świecie... U mnie nawet śnieżyczki takie jeszcze pokurczone. O krokusach nie wspomnę, bo dopiero z ziemi wychodzą.
malgorzata_s... 10:54, 24 lut 2014

Maria667 napisał(a)

Ale jest niesprawiedliwość na tym świecie... U mnie nawet śnieżyczki takie jeszcze pokurczone. O krokusach nie wspomnę, bo dopiero z ziemi wychodzą.

marysiu jak po moich wspomnienie zostanie to twoje w pełnym rozkwicie będą A na razie masz kilka

Maria667 11:06, 24 lut 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

marysiu jak po moich wspomnienie zostanie to twoje w pełnym rozkwicie będą A na razie masz kilka

Małgosiu!
Dzięki. Odwdzięczę się, jak u mnie zakwitną
bartek_luberda 11:49, 24 lut 2014

Buk mi się u Ciebie tak spodobał że się zastanawiam nad kupnem
laurowisnia 12:01, 24 lut 2014

Jak te nowe się nie udadzą to jestem chętna się podzielić swoimi. Są już sprawdzone i duży procent wschodzi.
danuta_szwajcer 12:51, 24 lut 2014

Witaj Marysiu Dawno mnie u Ciebie nie było, ale mam nadzieje, ze u Ciebie juz tez wiosna i ta w ogrodzie i ta w sercu a wszystkie problemy zdrowotne sie powyjasniały czego Ci serdecznie zycze. Wiem cos o tym i znam ten stres Ogrod masz cudny, widoczki piekne nam pokazujesz. Sloneczka Ci zycze i wiele radosci U mnie krokusy pieknie kwitna, wiosna Pozdrawiam
Maria667 15:42, 24 lut 2014

bartek_luberda napisał(a)
Buk mi się u Ciebie tak spodobał że się zastanawiam nad kupnem

Nie wiem, który masz na myśli, ale pewnie "purpurea pendula". Polecam. To moje ulubione cudne drzewo, choć nie rośnie tak szybko, jak bym sobie życzyła
Niestety, od dwóch lat mi choruje. Żyje, ale nie daje przyrostów, listki ma takie niedorozwinięte
Czekam, może w jakiś cudowny sposób mi jeszcze odżyje.Nie mam sumienia, aby się go pozbyć.Dopiero, jak całkiem uschnie to go wykopię i posadzę nowy
Maria667 15:45, 24 lut 2014

laurowisnia napisał(a)
Jak te nowe się nie udadzą to jestem chętna się podzielić swoimi. Są już sprawdzone i duży procent wschodzi.

Dzięki pięknie
Zobaczę, jak będzie z tymi nowymi. Muszę poczekać, aż dotrą. Niestety, w okolicznych ogrodniczych mają tylko zwykłą werbenę, jak pytam o patagońską to patrzą na mnie jak na dziwaka
Pozdrawiam serdecznie!