Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe zacisze

Ogrodowe zacisze

iwonaal 17:18, 16 maj 2014

Tusiala napisał(a)
Ta rabata, którą wstawiłaś u Ewy................. zachwyciła mnie i to nie ze względu na lampy, tylko ze względu na rośliny i kompozycję

A ja przez pomyłkę zapytałam u Ewy, co to za drzewa w tle?
Urszulla 18:47, 16 maj 2014

Tymi fotkami pokazałaś swój ogród od zupełnie innej strony taki naturalny krajobraz. Często mamy szczątkowe obrazy, a tu taki wielki ogród masz i z warzywnikiem i malinami i innymi dobrami
Kondzio 18:51, 16 maj 2014

aleeeee warzywniak
EPODLAS 22:28, 16 maj 2014

Marysiu, obejrzałam ostatnie fotki. Jestem wielką fanką twojego ogrodu. Ale dzisiaj największe wrażenie zrobił warzywniak. Po prostu wzorowo. Też uprawiam warzywa, gdybym miała więcej miejsca uprawiałabym ich dużo więcej. W tym roku zbiorę swoje pierwsze borówki.
Maria667 10:42, 21 maj 2014

EPODLAS napisał(a)
Marysiu, obejrzałam ostatnie fotki. Jestem wielką fanką twojego ogrodu. Ale dzisiaj największe wrażenie zrobił warzywniak. Po prostu wzorowo. Też uprawiam warzywa, gdybym miała więcej miejsca uprawiałabym ich dużo więcej. W tym roku zbiorę swoje pierwsze borówki.

Bożenko!
W warzywniaku nie ma wszystkiego, ale jest znacząca ilość truskawek i malin, a to dla mnie podstawa

Kondzio napisał(a)
aleeeee warzywniak

Urszulla napisał(a)
Tymi fotkami pokazałaś swój ogród od zupełnie innej strony taki naturalny krajobraz. Często mamy szczątkowe obrazy, a tu taki wielki ogród masz i z warzywnikiem i malinami i innymi dobrami

Ogród od kuchni
Maria667 10:43, 21 maj 2014

iwonaal napisał(a)

A ja przez pomyłkę zapytałam u Ewy, co to za drzewa w tle?

Iwonka!
Nie wiem , o które pytasz. Jeśli to pokręcone to jest to jarzębina
Maria667 10:44, 21 maj 2014

kasiek napisał(a)
Marysiu nie wiem czemu ale strasznie mnie korci jutrzejszy wyjazd, pomimo widoku za oknem mam dobre przeczucia....

No cóż... Dałam się zastraszyć przedpołudniowym ulewom....
Maria667 11:03, 21 maj 2014

Gardener27 napisał(a)
Mała przerwa z mojej strony z wizytami u Ciebie w ogrodzie i takie zaległości Na temat części ozdobnej się nie wypowiadam bo już nie ma co dodać ale część warzywna imponująca Plantacja pomidorów pod folią robi wrażenie Bardzo duże masz już krzaczki Powiedź mi jakie odmiany sadzisz ? Ja od lat mam sprawdzoną Belladonę z której jestem najbardziej zadowolony Kupuję sadzonki u pana od lat a przy okazji testuję jeszcze inne odmiany

Sadzę sprawdzone stare odmiany: malinówki i bawole serca, trochę adamów, a w tym roku jakąś odmianę szczepioną. Załatwił mi to znajomy od znajomego . Podobno to jakaś bardzo dobra odmiana do uprawy w szklani.
Pozdrawiam.