Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród wśród pól i wiatrów

Ogród wśród pól i wiatrów

jolka 22:33, 25 sie 2016

Kawa napisał(a)
Gratki na 400

jolka 22:36, 25 sie 2016

m_gocha napisał(a)
o kurczę, że też mnie nie ma na miejscu Może coś zostanie na następny tydzień A kupowałaś cebulowe w B. ? Dość dobre ceny i spory wybór

Myślę, że zostanie. Wiesz, niektórzy w ogóle nie zwracają uwagi na jakieś trawy w doniczkach. Cebul żadnych jeszcze nie kupiłam, ale chcę kupić na pewno. Jakieś dwa dni temu zajechałam do B. ale nic nie było. Nie wiem w jakie dni oni mają te dostawy...
jolka 22:38, 25 sie 2016

A ja jestem dziś super zadowolona, bo mam net na mojej wsi
Po raz pierwszy piszę z nowego domku
lindsay80 22:40, 25 sie 2016

Jola zachwycam się łanem werbeny pod nigrami, pięknie się to kolorystycznie spaja!
Fajnie, że już się łączysz ze światem ze swojego domku
jolka 22:47, 25 sie 2016

lindsay80 napisał(a)
Jola zachwycam się łanem werbeny pod nigrami, pięknie się to kolorystycznie spaja!
Fajnie, że już się łączysz ze światem ze swojego domku

Myślę, że będzie jeszcze lepiej jak vanilki podrosną. Obecnie się gubią w rozchodnikach i werbenie
A z netu owszem, bardzo się cieszę, bo się czułam jak odcięta od świata bez niego
alis 22:56, 25 sie 2016

jolka napisał(a)

Dzięki Alicja Sprawdziłam na google maps, z grybowa do mojego ogrodu 31 km, więc chyba Ci ciężko będzie natrafić Ciekawe w którą stronę będziesz się kierować wyjeżdżając z okolic grybowa? Bo jeśli na limanową, to będziesz naprawdę bardzo blisko mnie

Oj chyba jednak nie zobaczę Twojego ogrodu, w kierunku Krynicy-Zdrój będę się kierować,
jolka 23:00, 25 sie 2016

alis napisał(a)
Oj chyba jednak nie zobaczę Twojego ogrodu, w kierunku Krynicy-Zdrój będę się kierować,

Zobaczysz na fotkach Baw się dobrze w krynicy
iwka 23:04, 25 sie 2016

Jola Twoje limki to cały dzień na słońcu nie? Kurcze muszę jakieś mamie kupić bo sobie zamarzyła mieć, ale u niej patelnia cały dzień. Jak dla mnie one najładniejsze, tylko u mnie trochę cienia po południu mają.
bata 23:06, 25 sie 2016

Jolu fotki już są, jak ponownie znajdziesz chwilkę to zajrzyj

werbena zimuje, czy co roku od nowa trzeba sadzić ?
śliczne te łany u Ciebie, rozchodnik już mam ciachnięty od mamy

pisałyście o cebulach w Biedronce - ja kupiłam około 100 szt (8 szt w opakowaniu po 3.99), muszę jutro zrobić fotkę, teraz znaleźć tylko czas aby je posadzić, może starszego syna zagonię

doczytałam, że myślisz o wrzosach - od kilku dni tez za mną chodzi taka myśl, tylko nie wiem co zrobić z nimi na wiosnę - przyciąć i co wtedy na rabacie
jolka 23:30, 25 sie 2016

iwka napisał(a)
Jola Twoje limki to cały dzień na słońcu nie? Kurcze muszę jakieś mamie kupić bo sobie zamarzyła mieć, ale u niej patelnia cały dzień. Jak dla mnie one najładniejsze, tylko u mnie trochę cienia po południu mają.

Iwonka, główny szpaler limek mam w pełnym słońcu i nic im się nie dzieje. Mam też od wschodniej strony, od południa nie mają słońca. Szczerze mówić nie widzę między nimi różnicy. Tak więc myślę, że spokojnie możesz u mamy sadzić