Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród wśród pól i wiatrów

Ogród wśród pól i wiatrów

nicol21 23:21, 20 cze 2018

ciekawe to połączenie masz - brzoza, róża i hortka. no ale wsio z bielą
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Ananasek 16:05, 21 cze 2018

Joluś- pochwal się prosze swoimi porzeczkami! ja z moją Mamą jestesmy nimi zachwycone! Dziękujemy Wam bardzo za sadzonki
Swietna odmiana!!! jedyna jej wada, to poddatność na mszyce, poza tym jest extra!

a ogród.... RAJ na ziemi! Brawo!
gosika67 19:07, 21 cze 2018

Cześć Jolka dość ,że piękne roślinki to jeszcze te widoki.Będę czekać jak ta skarpa się zagęści.Kosodrzewina zawsze mi się podobała, kolorystyka też pasuje.
sylwia_slomc... 19:10, 21 cze 2018

jolka napisał(a)

Witaj Cieszę się, że zaglądasz, no i fajnie, że napisałaś Co do wiatrów, to u nas może nie aż przez 90% dni, ale na pewno wieje częściej niż gdzie indziej Bardzo dziękuję za przemiłe słówka. To również dla mnie taka forma nagrody, za pracę włożone w ten ogród. No i motywacja by go doskonalić
Róże zostawiam..

ŁaŁ ale cudne
frezja 19:45, 21 cze 2018

Widoczki różane serwujesz, a ja się nimi delektuję
gosika67 19:51, 21 cze 2018

Sylwia ja też łaaał i te krajobrazy w tle. Posiedziałabym u Jolki na tarasie. Ty masz bliżej.
sylwia_slomc... 20:21, 21 cze 2018

Niby bliżej, ale na mapie ogrodów nie mogę zlokalizować jakoś
paulina_ns 21:30, 21 cze 2018

I u Ciebie nadrobiłam coś ostatnio nie czasowo u mnie na ogrodowisko, ale w ogrodzie cały czas walczę z chwastami pięknie Ci wszystko rośnie, uwielbiam u Ciebie te wielkie szpalery wszystkiego! Jednak w masie siła

A co do skarpy ja jakoś od doradzania kiepska jestem, ale ja bym tam dołożyła jeszcze berberysy ' Orange Rocket' lub ' red pillar ' śliczne są i pięknie wyglądają w słoneczku
Agi2006 08:29, 22 cze 2018

A ja na skarpie dosadziłabym red barona. On sie rozłazi i fajnie zmiękczył by te proste linie. Cudnie joluś u ciebie. Zapomniałam nazwe tej białej jeżówki. Przypomnisz?
jolka 13:11, 24 cze 2018

Kawa napisał(a)
ooo widzę że skarpa się robi i wypielona jak ładnie
Joluś niesamowicie pięknie masz uwielbiam Ciebie i twój ogród

Kamiś.. buziak Skarpa owszem się robi... kosodrzewiny posadziłam, już planuję małe przeszeregowanie (!!), hehe. Dobrze, że się jeszcze ukorzenić nie zdążyły Wypielona była tydzień temu, dziś już tawuły zarośnięte. Syzyfowe prace z tymi chwastami.

Różyczkę Ci zostawiam z życzeniami miłej niedzieli

W roli głównej wystąpiła larrisa