Białe kwiaty to malutkie sadzonki hortensji limelight. A drzewa to wiśnia Amanogawa. Wiosną powinna mieć takie śliczne bukiecikowate różowe kwiatuszki. A jak będzie - zobaczymy. Jest u mnie pierwszy rok.
Dorotka, u mnie na razie przestrzeni więcej niż jestem w stanie ogarnąć, więc tłoku nie ma Wzdycham do Twojego wianka jarzębinowego!! Jak już się przeprowadzę, to też taki chcę! Chyba już zacznę podkłady uwijać
Dzięki Meluś Wiśnie kupowałam w Starym Sączu, Park M. I tu masz trochę daleko
Ale hortki internetowo - tak więc masz blisko. Kupowałam całkiem malutkie, po jakieś 3 złote z groszami.
Stary Sącz troszkę daleko - to prawda ale tak się składa że na weekend wybieram sie w tamtym kierunku wiec może mi sie uda zakupić. U nas w takiej cenie nie ma nigdzie, nawet malutkich. Mogę poprosić o namiary na ten sklepik internetowy na priv???
A jak dawno je kupowałaś??? Pytam bo jestem zupełnie poczatkujaca i się rozkręcam dopiero tutaj.
Jolu, śliczna ta Twoja Lariska, co możesz o niej powiedzieć, bo planuję kupić. Czy kwitnie bez przerwy, czy z odstępami? Zdrowa jest ? Śliczna rabata z cisami i limkami, naprawdę, chyba skopiuję. Proszę Cię daj mi namiar na limki na priva
Viola, o larisce mogę napisać dużo dobrych rzeczy. Kwitnie praktycznie nieprzerwanie. Po pierwszym, naprawdę obfitym kwitnieniu ściełam ją dosyć mocno i wtedy miała krótką przerwę. Potem obsypała się kwieciem i kwitnie do dziś. Przez chwilę miała zaczątki plamistości, psiknęłam topsinem i się zachamowało. Kwiaty ma ładne, delikatne, i dużo ich jest. Ładnie przyrasta. No i mam ją pierwszy sezon, więc myślę że dopiero w przyszłym roku pokaże na co ją stać Ogólnie - póki co - polecam
Co do limek.. żałuję, ale nie mam namiarów.
To był jednorazowy zakup od przypadkowego sprzedacy na allegro.
Kucze.. temat z innej beczki .. potrzebuję pomocy informatyka, nie mogę się zalogować do profilu na laptopie/windows7. Chyba mnie jakiś 6 zmysł podkusił, że służbowego laptopa do domu zabrałam. Gdyby ktoś znał jakiś w miarę prosty sposób na tę przypadłość.. to help please!! Google coś do mnie rozmawia, ale jakoś tak niejasno