Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród na górce

Ogród na górce

anna_pisalska 10:04, 25 paź 2013

Debrusiu, dziękuję za wsparcie Porwałam się z motyką na księżyc. Sama nie do końca wierzę, że się uda ale mam nadzieję Trzeba chyba wymieniać co jakiś czas starzejące się rośliny, żeby zachować efekt. Będę skakać z radości jak przeżyją zimę i pytać was, jak je ciąć bo to też bardzo ważne podobno
GorAna 22:33, 26 paź 2013

anna_pisalska napisał(a)
Taki czas jesienny, chorobowy. Nie ma nic gorszego, niż chorujące dzieci. Wszystko inne schodzi na dalszy plan. Wrzosom też na kwaśno zrobiłam i mikoryza poszła ale dla pewności przykryję. Nie wiadomo, co nam w tym roku zima zgotuje Zdrówka życzę
Aniu, wrzosowisko piękne a kamienie po prostu cudo...mam pytanie gdzie dostałaś mikoryzę?... bo ja nie mogę trafić w ogrodniczych
Ewa4 11:10, 27 paź 2013

Aniu ostatnio byłam u Ciebie w maju aż wstyd się przyznać ale już nadrobiłam wątek i piękne zmiany u Ciebie wrzosowisko pięknie powstaje a i podoba mi się rabata z horti.Pozdrawiam
an_tre 18:06, 28 paź 2013

Aniu masz piękne naturalne otoczenie, podziwiam murki kamienne, wrzosowisko i kompozycje na ganku
ślicznie mieszkasz
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
anna_pisalska 14:14, 30 paź 2013

GorAna napisał(a)
Aniu, wrzosowisko piękne a kamienie po prostu cudo...mam pytanie gdzie dostałaś mikoryzę?... bo ja nie mogę trafić w ogrodniczych

Mikoryzę kupiłam oczywiście w zaprzyjaźnionym ogrodniczym Jest stale dostępna ale może w niektórych sklepach na zamówienie Pozdrówka
anna_pisalska 14:17, 30 paź 2013

an_tre napisał(a)
Aniu masz piękne naturalne otoczenie, podziwiam murki kamienne, wrzosowisko i kompozycje na ganku
ślicznie mieszkasz

Dziękuję Aniu, pamiętam jeszcze smak Twojej pysznej naleweczki Pozdrawiam
19:37, 29 lis 2013
Czekam do lata na Twoją różankę Za każdym razem, gdy wchodzę na Twój wątek, sprawdzam, szukam potwierdzenia, że jest, istnieje na prawdę
W przyszłym sezonie na pewno zmieni się nieco, podrośnie, ale na prawdę jest dla mnie pięknym zakątkiem. To chyba zasługa przenikających się kolorów i żadnego nie mogłoby tam zabraknąć, próbowałam zasłonić niektóre kolory, ale wszystkie muszą być w komplecie.
Aniu, lubię te Twoje róże w tym zestawieniu i nic na to nie poradzę, mam takie miejsca, które do mnie "przemawiają", albo przedmioty z jakimś takim "duchem" .
Zostawiam te kilka słów i jeszcze pozdrowienia serdeczne.
Dzidka 19:49, 29 lis 2013

anna_pisalska napisał(a)
i powstał domeczek Teraz tylko aranżacja otoczenia i będzie ładnie

Och jak żałuję, że nie mogę domeczka teleportować do swojego ogrodu.
I posadowić go wśród takich brzóz.

anna_pisalska napisał(a)

jagoda99 15:48, 12 gru 2013

Domek sliczny piekny ogrod
pozdrawiam
Marlenaa 23:43, 01 sty 2014

Trochę nie było mnie na forum i dopiero zobaczyłam wrzosowisko. Fajnie wyszło Pozdrawiam noworocznie