Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród na górce

Ogród na górce

renatamama3 08:50, 12 cze 2014

Aniu ,u mnie też kilka wrzosów padło ,mus dokupić kilka,chodź coraz bardziej jestem na nie wkurzona ,bo jesienią też kilka padło i wiosną na ich miejsce wsadziłam dwie azalie japońskie .Śliczne masz skrzynie i latarenki .pozdraiam
ana_art 08:51, 12 cze 2014

Ani fajnie że polubiłaś róż bo on bardzo wdzięczny w ogrodzie
anna_pisalska 17:56, 12 cze 2014

renatamama3 napisał(a)
Aniu ,u mnie też kilka wrzosów padło ,mus dokupić kilka,chodź coraz bardziej jestem na nie wkurzona ,bo jesienią też kilka padło i wiosną na ich miejsce wsadziłam dwie azalie japońskie .Śliczne masz skrzynie i latarenki .pozdraiam

Dziękuję Renatko, wrzosowisko to wyzwanie, ale warto, nie rezygnuj Mam nadzieję,że więcej sztuk mi nie padnie. Tak ładnie kwitły wiosną i jakieś choróbsko je zjadło.Dosadzę w to miejsce wrzosów jesienią. Zaparłam się
anna_pisalska 18:07, 12 cze 2014

ana_art napisał(a)
Ani fajnie że polubiłaś róż bo on bardzo wdzięczny w ogrodzie

No patrz, jakaś romantyczna się zrobiłam. Przerobiłam już energetyczną czerwień, potem był fiolet i biel, tylko jakoś z żółtym mi nie po drodzeale kto wie
ana_art 18:22, 12 cze 2014

podobno kobieta zmienną jest
anna_pisalska 09:34, 13 cze 2014

Mój ogród to mój narkotyk

Przyczajona miniaturka

ana_art 10:30, 13 cze 2014

ale cudne naparstnice, grubaśne takie mniam
anna_pisalska 09:49, 14 cze 2014

ana_art napisał(a)
ale cudne naparstnice, grubaśne takie mniam

Grubaśne, jak ich ogrodniczka, ha,ha Mniam nie koniecznie, trująca jest ta piękność. Kiedyś na tej samej rabacie rósł dyptam (gorejący krzew, czy krzew Mojżesza, jak kto woli), poparzył mnie dotkliwie. Blizna schodziła 2 lata. Wykopałam i spaliłam w ogniu (chociaż to bylina przecudnej urody), w trosce o dzieci. Naparstnicy nie usunęłam, bo moje córeczki nigdy nie miały zapędów do degustacji. Teraz tym bardziej,bo są już rozumne i tak, naparstnica cieszy nas swoją urodą, Muszę jeszcze wycyganić od sąsiadki białą
12:49, 09 lip 2014
Aniu, kwitną róże? Patrzę, czy się pojawią może na zdjęciu?
Króliczkowi stworzyłaś dobre warunki, duża klatka z kryjówką, czy jeszcze kica sobie swobodnie, albo na smyczy?
anna_pisalska 12:06, 12 lip 2014

Iwa napisał(a)
Aniu, kwitną róże? Patrzę, czy się pojawią może na zdjęciu?
Króliczkowi stworzyłaś dobre warunki, duża klatka z kryjówką, czy jeszcze kica sobie swobodnie, albo na smyczy?

Ależ się cieszę, że jesteś
Róże pięknie kwitną i cudnie pachną Wczoraj pracowałam w ogrodzie do wieczora a o zdjęciach ciągle zapominam. Dzisiaj pada od rana, więc sesję przełożę na jutro. Królik to dzikus straszny, już raz uciekł do sąsiadów. Ledwo uszedł z życiem, bo mają ogromnego podhalana dobrze, że pozostał niezauważony na tę chwilę