Ale super nagrody Podkaszarka bardzo przydatna w każdym ogrodzie a książka dla każdego ogrodnika pomocna przez cały rok
Córcia fajna,na pewno po mamusi
Miłego popołudnia
U nas leje całkiem fajnie...Asiu grzybki,grzyyyybki rosną..ale ja nie umiem,nie znam się no i pająki..
Małgoś, przez te grzyby to trochę zaniedbałam ogród, ale od dzisiaj już nadrabiam zaległości w pracach.
Ale jak patrzyłam dzisiaj na las to aż mnie nosiło żeby wpaść choć na chwilkę na grzybki.
pozdrawiam serdecznie
Halinko, spotkanie super ale czas biegł tak szybko że nie zdążyłyśmy porozmawiać czego ogromnie żałuję. Spóźniłam się na spotkanie, byłam z mężem i córką, nie widziałam się z nią 2 tygodnie a ona taka stęskniona za rodzicami i tak to wyszło.
Jeszcze niejedno spotkanie przed nami więc nadrobimy zaległości.
Pozdrawiam serdecznie i buziak ogromny
To ja i moja Rodzina bardzo dziękujemy Krysiu
Trzmielinę widziała, a jakże ale nie widzę bodziszków, one trochę zwiędły bo wykopałam je przed samym wyjazdem i nie miałam czasu posadzić, troszkę podsypałam tylko ziemią ale mam nadzieję że wszystko z nimi OK.
Urlop funduje nam córa bo mieliśmy 30 rocznicę ślubu. lecimy do Rzymu
pozdrawiam serdecznie
Anulko, nagrody też mi się podobają, bardziej książka bo tyle w niej porad. Na każdy dzień roku
Grzybki rosną i kuszą ale dzisiaj się z wyrwałam do lasu bo szykowaliśmy miejsce pod borówki, jutro jak nie będzie padało sadzimy. U nas sucho Anulko, od dłuższego czasu zero deszczu.
pozdrawiam serdecznie