Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw

Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw

JoannA 20:12, 10 wrz 2013

Agatko, bardzo mi miło gościć Cię w moim ogrodzie i na dodatek cały wątek poczytałaś. Jesteś niesamowita!
To prawda, zapału nam nie brakuje, a i siły też nas jeszcze nie opuszczają Gorzej z finansami bo budowa to dośc kosztowna sprawa, ale powoli wychodzimy na prostą. Parę perełek rośnie w ogrodzie ale narazie wszystko takie młodziutkie i jeszcze parę lat upłynie zanim wszystkie nabierze koloru. Pewnie niejedna zmiana przed nami, ale my ogrodnicy już tak mamy, że ciągle udoskonalamy swoje dzieło i nie do końca jesteśmy zadowoleni z efektu.
Kochamy nasz ogród i miejsce w którym mieszkamy i to jest najważniejsze. A pierwsze sukcesy mobilizują nas do dalszej pracy. A marzeniem moim mieć tak piękne rośliny jak w Twoim ogrodzie. Wielki szacun za to co stworzyliście w Waszym ukochanym zakątku.Zauważyłam że łączy nas jeszcze jedna pasja, lubisz las i grzybobranie.
Pozdrawiam serdecznie
Tess 20:14, 10 wrz 2013

Joanno (i Andrzeju) - gratuluję wygranej. W pełni zasłużona
No i latorośli gratuluję Piękna dziewczyna.
JoannA 20:32, 10 wrz 2013

Tess napisał(a)
Joanno (i Andrzeju) - gratuluję wygranej. W pełni zasłużona
No i latorośli gratuluję Piękna dziewczyna.

Tess,
bardzo dziękuję za gratulacje. Moja córcia to najcudowniejszy kwiatuszek w ogrodzie
pozdrawiam serdecznie
Debra 20:52, 10 wrz 2013

JoannA napisał(a)
....
To prawda, zapału nam nie brakuje, a i siły też nas jeszcze nie opuszczają Gorzej z finansami bo budowa to dośc kosztowna sprawa, ale powoli wychodzimy na prostą. Parę perełek rośnie w ogrodzie ale narazie wszystko takie młodziutkie i jeszcze parę lat upłynie zanim wszystkie nabierze koloru. Pewnie niejedna zmiana przed nami, ale my ogrodnicy już tak mamy, że ciągle udoskonalamy swoje dzieło i nie do końca jesteśmy zadowoleni z efektu.
Kochamy nasz ogród i miejsce w którym mieszkamy i to jest najważniejsze. A pierwsze sukcesy mobilizują nas do dalszej pracy. ...

Ładnie napisałaś, o Was i ogrodzie. Macie naprawdę swoje miejsce na ziemi
polinka 06:59, 11 wrz 2013

Witam się z rana i zaznaczam na spacerek po Waszym ogrodzie
JoannA 07:00, 11 wrz 2013

Witam Polinko i zapraszam
Madziarzeszow 07:47, 11 wrz 2013

Córcia też musi zostać doglądnąć ogrodu pięknego , psiakiem się zaopiekować , a Wy korzystajcie i bawcie się na całego , to jest czas dla Was , i musicie go wykorzystać do cna ..
Pozdrawiam serdecznie
renatamama3 08:22, 11 wrz 2013

Asiu ,macham ,rozpoczęłaś sadzenie cebulowych?pozdrawiam
Debra 10:06, 11 wrz 2013

Jestem, pozdrawiam, miłego dnia
wiunia 19:08, 11 wrz 2013

Asiu wpadam na momencik, pozdrawiam sedrecznie i życzę miłego i dobrego wypoczynku