W tej cenie kupowałam u Panao ,który ma handel obwożny na targowiskach,jak kupujesz więcej to obniża cenę,nie dochodzi wysyłka,myślę że w Legionowie na targu go spotkasz,ma bardzo dużo cebulek.
Trzmielina rosnie ślicznie, bodziszki też, tylko na razie trochę mają zwieszone listki, więc zdjęcia będa, jak się obudzą
O też 30 rocznica! Gratulacje i wspaniałego urlopu na włoskiej ziemi
Dziękuję Krysiu, a bodziszki napewno sie podniosą bo były świeżo kopane, to był upalny dzień i trochę przywiędły.
Mam nadzieję na udany urlop
pozdrawiam serdecznie
Basiu, z braku czasu tak rzadko zaglądam do Legionowa, a zakup na allegro jest dla mnie najwygodniejszą formą. Dziękuję za informację, sprawdzę u mnie na targowisku bo też mają cebulowe ale z tego co zauważyłam to nie jest tanio, za 1 cebulkę tulipanów chcą 1 zeta niezależnie od odmiany.
pozdrawiam serdecznie
Asiu ! Nic straconego jeszcze się spotkamy i pogadamy ,wiem ze byłaś z Rodziną .Zapraszam do siebie -jjak będziecie blisko to daj cynk na pw i pogadamy Pozdrawiam Rodzinkę
Asiu ,purple sensation kupiłam w LM za 6,95 ,5 sztuk w opakowaniu.W Netto kupiłam spaerocephalon 10 szt za 2,99 .W LM troszkę tulipanów i narcyzów jest na sztuki po 0,69 gr.pozdrawiam Ps ,nagroda super .
Dzięki Renatko
Za sensation cena za szt.wychodzi podobnie, tylko ten koszt wysyłki.
Widzę że wpadliśmy wszyscy w szaleństwo zakupoweTylko kiedy to wszystko posadzić.
Wczoraj przygotowaliśmy miejsce pod borówkę amerykańską, dzisiaj dokupię torf i posadzę o ile pogoda dopisze.
pozdrawiam serdecznie