Joasiu, bardzo ładne te nowe zdjęcia. Ślicznie skomponowane.
Kolejny raz utwierdzam się,że podobają mi się jeżówki. I zgadzam się,że czerwone trawki super, chyba poważnie pomyślę o takich na frontową,ładnie by wyglądały ze śliwą dziecięcą.
Jak się troszkę schłodzi to j wydłubie i wsadzę do doniczki
U nas dzisiaj taki upał że hortki powiędły, a wczoraj je wieczorem podlałam. Przed wieczorkiem nadciągnęła burza ale opadu z niej było niewiele. Szkoda mi roślinek więc leję ogromne ilości wody.
A jak się sprawje Twój ambrowiec, wsadzony już na właściwe miejsce?
Dziękuję Aniu
To moja nowa rabatka i nawet jestem z niej zadowolona, a Wanilki choć młode już pokazują swoje piękno.
Czerwone trawki świetnie by pasowały przy Twojej śliwie ale pamiętaj, że są jednoroczne. Ale mają też jeden plus, bardzo szybko sie rozrastają. A może znajdziesz tam jeszcze miejsce na jeżówki. Koniecznie musisz jej mieć w ogrodzie
Joasiu kochana, tam nie chcę jeżówek, ale wiesz ,że ja mam jeszcze duuużo miejsca z drugiej strony domu i tu planuję taką rabatkę kwiatową.Dużo wszelkiego,kolorowego kwiecia
Wanilki też będę chciała dokupić. Jak one radzą sobie na słońcu?
Różyczki śliczne, porządek jak zawsze, zdjęcie urlopowe zachęcające.
Mój M też mnie namawiał na Chorwację, ale dla mnie za daleko na jazdę autem, i ze względu na upały wolę późniejsze terminy... Znów dostałam fajną propozycję, do Kapadocji tym razem.
Ale jestem ciekawa Twoich wrażeń, napisz więcej. Pozdrawiam Joasiu.