Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw

Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw

Madzenka 09:36, 17 sty 2015

Wszyscy narzekali na tojeść rok temu, ja jej dałam szansę i ma nadzieję, że się odwdzięczy tak jak tobie

A stipę to masz wzorcową. Ja na szczęście nie muszę jej siać, trzecią zimę u mnie juz przetrwala i sama sie rozsiewa
JoannA 15:09, 17 sty 2015

Marzena2007 napisał(a)
Wszyscy narzekali na tojeść rok temu, ja jej dałam szansę i ma nadzieję, że się odwdzięczy tak jak tobie

A stipę to masz wzorcową. Ja na szczęście nie muszę jej siać, trzecią zimę u mnie juz przetrwala i sama sie rozsiewa

Marzenko,
nie mogę się doczekać wiosny a dzięki wysiewom będę ją miała w domu.
Pewnie i moja stipa w tym roku przeżyje ale ja lubię mieć zapas tak na wszelki wypadek. Z sadzonkami nie mam problemu, rozchodzą się jak świeże bułeczki
Chcę też wymienić parę tych najstarszych bo mnie wnerwiały swoją wielkością, wolę jak są troszkę mniejsze i młodsze
A tojeść? zobaczymy co pokaże latem
pozdrawiam
beata_m 17:21, 17 sty 2015

Witam Cię Joasiu, skuszona słowami Iwonki zaglądam do Ciebie. Widzę, że sporo kombinujesz z nasionkami i to z sukcesem. Na wieczór zostawię sobie szukanie zdjęć coby ogród podziwiać. Pozdrawiam
yolka 18:10, 17 sty 2015

Zaglądam i szukam powoli wiosny w Twoim ogrodzie.Pewnie niedługo nadejdzie bo zima w tym roku nijaka i mam nadzieję, że nie da nam jeszcze popalić. Pozdrawiam
JoannA 20:45, 17 sty 2015

beata_m napisał(a)
Witam Cię Joasiu, skuszona słowami Iwonki zaglądam do Ciebie. Widzę, że sporo kombinujesz z nasionkami i to z sukcesem. Na wieczór zostawię sobie szukanie zdjęć coby ogród podziwiać. Pozdrawiam

Witaj Beatko
Te eksperymenty z nasionkami to czarowanie wiosny...oby jak najszybciej przyszła
Miło mi Cię widzieć w moim wątku, a furtka do ogrodu otwarta.
pozdrawiam
JoannA 20:48, 17 sty 2015

yolka napisał(a)
Zaglądam i szukam powoli wiosny w Twoim ogrodzie.Pewnie niedługo nadejdzie bo zima w tym roku nijaka i mam nadzieję, że nie da nam jeszcze popalić. Pozdrawiam

Oznaki wiosny już widać w ogrodzie, wszystkie cebulowe z ciekawością wystawiły noski z ziemi.
Ale wiosna będzie jak Bociuś wróci
pozdrawiam
Anabell 21:55, 17 sty 2015

Ja jeszcze tak mocno wiosny nie wyczekuję, z doświadczenia wiem jak teraz powieje wiosną to w kwietniu da się we znaki. Lepiej niech trochę śniegu poleży na polach i w ogrodzie, bezpieczniej będą miały rośliny.

Asiu! uważaj bo bociuś może Ci coś w komin wrzucić
yolka 21:57, 17 sty 2015

JoannA napisał(a)

Oznaki wiosny już widać w ogrodzie, wszystkie cebulowe z ciekawością wystawiły noski z ziemi.
Ale wiosna będzie jak Bociuś wróci
pozdrawiam

Tęsnie juz za Bociusiem, ide slad u niego zostawić
JoannA 21:58, 17 sty 2015

Anabell napisał(a)

Asiu! uważaj bo bociuś może Ci coś w komin wrzucić

Na to liczę Hanuś
katarzynkak 22:36, 17 sty 2015

Asieńko wpadam z wizytą i przypomnieniem
Czy mogłabys w wolnej chwili podpowiedzieć mi co wsadzić w rabacie przy wjeżdzie. U Ciebie wszystko jest takie doskonałe. Masz wspaniałe poczucie smaku.

Pozdrawiam serdecznie.