Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw

Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw

JoannA 00:21, 20 sty 2015

Też tak myśle Iwonko Ale jak eMusiowi wytłumaczyć? Chłopina tak sie przejął że mi embargo na zakupy nałożył
Anabell 01:04, 20 sty 2015

a... z jakim frankiem żeście się związały

Ja pojechałam z mężem do L. czekał na mnie w samochodzie i mówiłam ciemierniki były na wyprzedaży po 1,99 kupiłam 5 szt.
Wcześniej kupiłam naprawdę w Kaufland był świadkiem Schlumbergię po 1 zł.
renatamama3 09:13, 20 sty 2015

Ha ,ha ,ha też chyba będę mieć embargo na roślinki ,niby z innych powodów ,ale też ważnych ,dentysta ,jakiś czas temu ukruszyła mi się plomba w siódemce ,ponowne czyszczenie ,przez co większa dziura a ,że mój dentysta dokładny to zapobiegawczo lekarstwo i itp ,zachciało mi się też wymienić kilka plomb i kasa leci .pozdrawiam
Kasya 17:44, 20 sty 2015

Joasiu, wroc jeszcze do mnie na chwilkę
Viola 18:06, 20 sty 2015

Iwk4 napisał(a)

Joasiu, ale masz chyba kilka koleżanek w pracy i jeszcze jakiś kierownik, czy co ... tylko wymyśl okazję.
Bo w styczniu jakoś ciężko.
W lutym są walentynki, ale wtedy byś od kolegów mogła dostać,
w marcu - dzień kobiet ...
Zawsze możesz powiedzieć, ze wszystkim dawali kwiatki, ale dziewczyny nie chciały i dały tobie

O Iwonka ma dobry pomysł, walentynki, pozniej dzien kobiet, w kwietniu mam urodziny, w maju dzien matki, czerwiec zakonczenie roku w szkole-dzieciom trzeba powiedziec zeby pani doniczke kupily, w lipcu gorzej..... Te dziewczy co wnuczki maja to jeszcze dzien babci jutro chyba i tak juz pol roku zalatwione
JoannA 20:50, 20 sty 2015

Haniu pomysł z wyprzedażą kupuję
Renatko gdyby nie te wszystkie wydatki to pewnie byśmy musiały ziemi dokupic bo ogród juz się mały robi na wszelkie zachcianki.
Wiolu teraz ciemierniki były w wyprzedaży Póżniej coś wymyślę na walentynki, dzień kobiet itd...
Pozdrawiam Was serdecznie
Agania 21:06, 20 sty 2015

U mnie w pracy to już na mnie patrzą jak na jakiegoś odmieńca...już wolę fotertele zakupowe na eM testować, przeważnie jak już jest po fakcie zakupowym....Walentynki i Dzień kobiet....wykorzystam
JoannA 21:13, 20 sty 2015

Agania napisał(a)
U mnie w pracy to już na mnie patrzą jak na jakiegoś odmieńca...już wolę fotertele zakupowe na eM testować, przeważnie jak już jest po fakcie zakupowym....Walentynki i Dzień kobiet....wykorzystam

Aganiu,
moje koleżanki zarażone na maksa. Wszystkie ciemierniki w L. wykupiły
buziaki
renatamama3 21:27, 20 sty 2015

Asiu ,masz rację zawsze coś ,w tamtym aparaty ortodontyczne dzieciaków i ich ząbki ,ale zawsze jakieś zaskórniaki się znajdą na chciejstwa roślinkowe ,tylko zakupy trzeba rozłożyć od wiosny do jesieni a nie naraz na wiosnę ,damy radę ja już zapisuję co w marcu ,co w kwietniu i tak dalej najpierw .pozdrawiam
katarzynkak 22:07, 20 sty 2015

Asieńko, ale mi namieszałaś w głowie tą rabatą zetową, że spać nie mogłam A od rana wyciągłam dziecię i łaziłam po ogrodzie...
Dziekuje.

U mnie też Męzusio zapowiedział, że koniec wydatków na zielska , ale do wiosny Go urobię jakoś

Pozdrawiam.