Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw

Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw

JoannA 10:01, 18 sty 2015

katarzynkak napisał(a)
Asieńko wpadam z wizytą i przypomnieniem
Czy mogłabys w wolnej chwili podpowiedzieć mi co wsadzić w rabacie przy wjeżdzie. U Ciebie wszystko jest takie doskonałe. Masz wspaniałe poczucie smaku.

Pozdrawiam serdecznie.

Katarzynko pamiętam i coś mi się w głowie klaruje.
Wpadnę do Ciebie to napiszę co i jak
Za pochwałę ogródka dziękuję, ale najchętniej to bym cały przekopała i zaczęła od nowa.
pozdrówka
Anabell 21:41, 18 sty 2015

Dziś na koncercie podpisywaliśmy listy czy jesteśmy za dalszymi koncertami i były podpisy z serocka, czyli przyjeżdżają zawsze jest zajęta sala główna i dwie boczne.
JoannA 19:18, 19 sty 2015

Anabell napisał(a)
Dziś na koncercie podpisywaliśmy listy czy jesteśmy za dalszymi koncertami i były podpisy z serocka, czyli przyjeżdżają zawsze jest zajęta sala główna i dwie boczne.

Muszę koniecznie wybrać się na taki koncert, mam nadzieję że nadal będą
pozdrawiam
Anabell 20:39, 19 sty 2015

Mam rozpiskę do końca sezonu. 15 luty Trio smyczkowe.
15 marca Maurice'a Ravela koncert pieśni francuskich w 140r urodz.
19 kwietnia recital fortep.
17 maja Słońce zaklęte w dźwiękach Hiszpanii i Włoch zespół Ad libitum.
to będzie do ucha.
Prawie po każdym koncercie obok w Galerii Sztuki Współczesnej w oranżerii są org. wystawy malarstwa, czy rzeźb, grafiki.

Jak myślisz nie zmarnuję róż, nie mam jeszcze okrytych, tak się zbierałam, ale nie ma jeszcze tragedii z mrozami. jak będą to mam przygotowane i może zdążę.
JoannA 20:48, 19 sty 2015

Anabell napisał(a)
Mam rozpiskę do końca sezonu. 15 luty Trio smyczkowe.
15 marca Maurice'a Ravela koncert pieśni francuskich w 140r urodz.
19 kwietnia recital fortep.
17 maja Słońce zaklęte w dźwiękach Hiszpanii i Włoch zespół Ad libitum.
to będzie do ucha.
Prawie po każdym koncercie obok w Galerii Sztuki Współczesnej w oranżerii są org. wystawy malarstwa, czy rzeźb, grafiki.

Jak myślisz nie zmarnuję róż, nie mam jeszcze okrytych, tak się zbierałam, ale nie ma jeszcze tragedii z mrozami. jak będą to mam przygotowane i może zdążę.

Dzięki Haniu.
15 luty bardzo mnie zainteresował
Róże przeżyją, narazie dużych mrozów nie zapowiadają, a jakby co to zdążysz przykryć. Zajrze do Ciebie i zerknę jak one wyglądają bo chyba fotki widziałam.
Ja planuję jeszcze dokupić parę różyczek, Andrzej mnie chyba ubije A ciemierniki trzymam jeszcze w pracy żeby ich nie zobaczył
Dobrze że nie wchodzi na O. bo by się wydało.
Tess 23:03, 19 sty 2015

JoannA napisał(a)

Ja planuję jeszcze dokupić parę różyczek, Andrzej mnie chyba ubije A ciemierniki trzymam jeszcze w pracy żeby ich nie zobaczył
Dobrze że nie wchodzi na O. bo by się wydało.

Się uśmiałam Zupełnie jak u mnie jeszcze rok temu. Zobaczymy, jak będzie w tym roku - na wszelki wypadek trawy dostarczą mi do pracy
JoannA 23:06, 19 sty 2015

Tess napisał(a)

Się uśmiałam Zupełnie jak u mnie jeszcze rok temu. Zobaczymy, jak będzie w tym roku - na wszelki wypadek trawy dostarczą mi do pracy

Tessiu,
dawno się tak szczerze nie uśmiałam
Dziewczyny w pracy mi podpowiadają żeby powiedzieć eMusiowi że od nich dostałam takie kwiatki...pomyśli jeden tak, ale cztery...podejrzana sprawa...
A w tamtym roku przez moje przesadzanie eM się do mnie nie odzywał cały dzień bo nie daję roślinkom urosnąć
pozdrawiam Tessiu
Iwk4 23:52, 19 sty 2015

JoannA napisał(a)

Tessiu,
dawno się tak szczerze nie uśmiałam
Dziewczyny w pracy mi podpowiadają żeby powiedzieć eMusiowi że od nich dostałam takie kwiatki...pomyśli jeden tak, ale cztery...podejrzana sprawa...
A w tamtym roku przez moje przesadzanie eM się do mnie nie odzywał cały dzień bo nie daję roślinkom urosnąć
pozdrawiam Tessiu

Joasiu, ale masz chyba kilka koleżanek w pracy i jeszcze jakiś kierownik, czy co ... tylko wymyśl okazję.
Bo w styczniu jakoś ciężko.
W lutym są walentynki, ale wtedy byś od kolegów mogła dostać,
w marcu - dzień kobiet ...
Zawsze możesz powiedzieć, ze wszystkim dawali kwiatki, ale dziewczyny nie chciały i dały tobie
JoannA 00:07, 20 sty 2015

Iwk4 napisał(a)

Joasiu, ale masz chyba kilka koleżanek w pracy i jeszcze jakiś kierownik, czy co ... tylko wymyśl okazję.
Bo w styczniu jakoś ciężko.
W lutym są walentynki, ale wtedy byś od kolegów mogła dostać,
w marcu - dzień kobiet ...
Zawsze możesz powiedzieć, ze wszystkim dawali kwiatki, ale dziewczyny nie chciały i dały tobie

Coś się wymyśli Iwonko Ale póki co lepiej nie drażnic lwa, mam szlaban na kwiatki.
A wszystko wina franka
Iwk4 00:12, 20 sty 2015

A co? Związałaś się z frankiem? Ja tyż Nie martw się, musi być lepiej. Gorzej już chyba nie może.