Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw

Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw

JoannA 19:39, 03 lut 2015

yolka napisał(a)
Asiu, widzę, że torbeczki już kupione

Sezon ogrodowy rozpoczęłam Część nasionek już wysiana.
pozdrawiam
szemusia 19:52, 03 lut 2015

Ja też wolę wybierać na all., bo przynajmniej na spokojnie rozeznanie zrobię. Obejrzę co i jak rośnie, jak wygląda w realu... A w sklepie to dostaję głupawki i najchętniej wszystko bym wzięła
Jak już roślinki na parapecie, to już dla mnie prawie wiosna Od razu czlowiek lepiej się czuje...
Anabell 20:51, 03 lut 2015

Joasiu - tak długo z przesyłką się zeszło, ale już poszła. a o wężu kroplującym podam na pv.
JoannA 22:14, 03 lut 2015

szemusia napisał(a)
Ja też wolę wybierać na all., bo przynajmniej na spokojnie rozeznanie zrobię. Obejrzę co i jak rośnie, jak wygląda w realu... A w sklepie to dostaję głupawki i najchętniej wszystko bym wzięła
Jak już roślinki na parapecie, to już dla mnie prawie wiosna Od razu czlowiek lepiej się czuje...

Beatko,
dzisiaj zajrzałam na allegro i tyle pięknych roslinek się do mnie uśmiechało, ale nie dałam sie skusić. W przyszłym roku może coś dokupię.
A wiosna to już dzisiaj mogłaby przyjść Tak mnie ciągnie do pracy w ogrodzie.
pozdrawiam
JoannA 22:14, 03 lut 2015

Anabell napisał(a)
Joasiu - tak długo z przesyłką się zeszło, ale już poszła. a o wężu kroplującym podam na pv.

Dziękuję Haniu
Tess 22:47, 03 lut 2015

JoannA napisał(a)

Beatko,
dzisiaj zajrzałam na allegro i tyle pięknych roslinek się do mnie uśmiechało, ale nie dałam sie skusić. W przyszłym roku może coś dokupię.
A wiosna to już dzisiaj mogłaby przyjść Tak mnie ciągnie do pracy w ogrodzie.
pozdrawiam

Wolę nie zaglądać, żeby mnie nie skusiły Obiecałam sobie niczego nowego bez przemyśleń i planów nie kupować.
Mnie też ciągnie, ale myślę, że i nam, i ogrodom wyjdzie na dobre, jeśli jednak jeszcze wiosny nie będzie.
JoannA 22:52, 03 lut 2015

Tess napisał(a)

Wolę nie zaglądać, żeby mnie nie skusiły Obiecałam sobie niczego nowego bez przemyśleń i planów nie kupować.
Mnie też ciągnie, ale myślę, że i nam, i ogrodom wyjdzie na dobre, jeśli jednak jeszcze wiosny nie będzie.

Doczytałam u Krzysztofa że lekarz zaleca odpoczynek.
W takiej sytuacji Tessiu wiosna musi się wstrzymać na jakiś czas
Dużo zdrówka życzę
polinka 08:02, 04 lut 2015

Widzę, że wszyscy czekamy na wiosnę Ja w tym roku robię strajk i nic nie wysiewam choć korci bardzo
renatamama3 10:00, 04 lut 2015

Asiu,też już zabrałam się za sianie,na razie werbena .Wiosnę już czuć w powietrzu ,ptaszki śpiewają ,słonko inaczej świeci ech ,przeżyć luty i z górki już wtedy będzie.pozdrawiam
anabuko1 10:05, 04 lut 2015

To prawda wszyscy czekamy na wiosnę z wielką niecierpliwosią.
A tymczasem za oknami białawo, zima trwa.
Czytam ,że już za wysiewy się zabieracie.Ja też wysiałam lobelię i po raz pierwszy heliotrop.ciekawe czy coś z tego będzie