Specjalnie zrobiłam zdjęcia żebyś mogła zobaczyć Kasiu że moja stipa też nie jest jakaś ogromna. Nie martwię się tym specjalnie bo wiem że ma jeszcze czas żeby urosnąć.
Magnolię najlepiej kupuj już z kwiatami albo w pąkach żeby było widać kolor kwiatów. I nie trzeba latami czekać na kwitnienie.
A te krzaczki po 20 to już mają pąki?
W piątek widziałam w A. ładne ale cena 3-krotnie wyższa i już w pękniętych pąkach. W oko wpadła mi 'Ann'.
Magnolia Susan, to jest żelazna magnolia, zawsze kwitnie bardzo obficie i powtarza kwitnienie latem, to moja pierwsza dama w ogrodzie
Joasiu piękna stipa, ja też wysiałam ostatnie twoje nasionka stipy od ciebie, cudna do hodowli... próbuję z innymi kwiatkami, ale cebula Globo, niby łatwa, wykiełkowała szybko, ale jej utrzymanie przeze mnie za bardzo się jej nie udało, zalałam, a później przegrzałam, parapet z kaloryferem, zimny dom i jego podgrzewanie, powinnam ją przenieść, ale tego nie dopilnowałam, uczę się dopiero, ale brakuje mi już ochotywysieję ją wprost do gruntu na rabatę z kwiatkami i pewnie będzie bardziej szczesliwsza od mojej opieki
Właśnie wróciłam z ogrodu.
Napracowałam się dzisiaj, oj napracowałam.
Wykorzystałam maksymalnie te parę wolnych godzin, a że pogoda sprzyjająca to fajnie się pracowało.
Jestem bardzo zadowolona bo udało mi się naprawdę dużo zrobić. Muszę wykorzystać ładną pogodę na maksa bo ostatni tydzień to wiesz jaki był.
Ciekawe czy jutro się ruszę bo czuje wszystkie części ciała
A jak u Ciebie?