To mnie zaskoczyłaś Iwonko
Andrzej pojechał do Modlina.
A że z Tereską i Mad mieszkacie blisko to się już zorientowałam I Krzysztof chyba gdzieś niedaleko.
Do Modlina to ja mogę beretem rzucać. U mnie też biało.
No kurczę..ładne mi "wiosenne" fotki............a ja już dziś sezon zaczęłam, obcięłam kilka trawek, hortensji jeszcze nie ruszałam i tych dużych miskantów....no i miałam zamiar zdjąć osłony z "wrażliwców" ale coś mnie tknęło bo jakiś drobny minusik w nocy zapowiadali... a tu niespodzianka, niemiła.....i to na kilka dni najbliższych zapowiadają takie ochłodzenie.....
Pozdrawiam Asiu !
Małgoś,
ja w sobotę rozpoczęłam sezon ale na szczęście pocięłam tylko anabelki. Ale zdjęłam stroisz ze wszystkich roślin a tu taka niespodzianka. Zima wróciła! Na szczęście temperatura wzrasta i raczej mrozu nie powinno być dziejszej nocy.
Będzie dobrze Małgosiu, gorsze dla roślin są duże mrozy bez pokrywy śnieżnej.
Te parę dni ochłodzenia jakoś wytrzymamy. wiosna idzie dużymi krokami!
pozdrawiam
Pomiędzy Wami a Toszką jestem ja.
Brzydko było wczoraj, ale to ostatnie podrygi zimy.
Też mnie ręce świerzbiły, żeby w weekend ciąć hortensje, ale dałam sobie po łapach.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.