Witaj Haniu!....przeczytałam wszystkie Twoje wpisy na "Ogrodowisku" i jestem pod wrażeniem tej pięknej strony internetowej, ja też mam małą działkę którą zagospodarowałam tej wiosny. Może kiedyś się odważę wstąpić w szeregi ogrodowiska. Ale nie o tym chciałam napisać. w jednym z ostatnich postów, polecasz książkę "Czarownik Iwanow" A. Pilipiuka.Tak się składa, że akcja tej książki, jest w tej miejscowości z której pochodzę, a Andrzej Pilipiuk, jest moim dobrym znajomym i świetnym pisarzem. Jego korzenie , to własnie moja miejscowość.Chyba ta książka przesądziła o tym , aby napisac do Ciebie, a potem wstąpić do ogrodowej braci. Tylko nie wiem jak sobie poradzę, bo nie jestem dobra w poczynaniach z komputerem. Mam 59 lat, pracuję w bibliotece, jestem malarką z zamiłowania i trochę fotografuję....Pozdrawiam i mam nadzieję że jeszcze popiszemy..... Jolanta
Jolu, Miło, że znalazłaś odwagę by napisać. Ja jestem tylko trochę od Ciebie starsza/hi, hi, małe10 lat/, tu jest wiele osób wcześnie urodzonych. I są takie które malują, i haftują, i jeszcze inne piękne prace ręczne wykonują. O zdjęciach nie wspominam, bo każdy ma różne możliwości i sprzętowe, i wzrokowe.
Ale tym się mniej przejmuję, bo to ma być moim uzupełnieniem kontaktu z ludźmi, więc pokazuję swój ogródek bez upiększeń,
I nie bój się, nie krępuj, zakładaj swój wątek,a pomoc w prowadzeniu go, na pewno dostaniesz.
Jestem na przymusowym odwyku od komputera, mój własny uległ awarii, korzystam z łaskawości zięcia, i dziś zajrzałam do niektórych na Ogrodowisku, ale mój czas za chwilę się skończy.Pozdrawiam. Mam nadzieję na następne wizyty.
Dziękuję wszystkim zaglądającym, dalej jestem bez kompa.
Pozdrowienia zostawiam i poskramiam własną ciekawość do informacji zawartych w Waszych wątkach.
Buziaczki
Dziękuję że odpisałaś, postaram się założyć swój wątek, bo tu na tym forum jest tyle serdeczności i ciepła, że czuje się jedną wielką rodzinę. Mam tylko obawy co do moich możliwości komputerowych, myślę jednak że i z tym sobie poradzę. Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia, bo jesień lubi płatać figle.