Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Hanusi - kolejny sezon

Ogródek Hanusi - kolejny sezon

Bogdzia 17:24, 30 paź 2013

Piękny widoczek i niech Ci szybko naprawią ,,sprzęt do rozmów"
eda 21:45, 30 paź 2013

Widoczek piękny szkoda, że awaria powodzenia Hanuś mój zachód ci posyłam Miłego
jola54 17:42, 01 lis 2013

Witaj Haniu!....przeczytałam wszystkie Twoje wpisy na "Ogrodowisku" i jestem pod wrażeniem tej pięknej strony internetowej, ja też mam małą działkę którą zagospodarowałam tej wiosny. Może kiedyś się odważę wstąpić w szeregi ogrodowiska. Ale nie o tym chciałam napisać. w jednym z ostatnich postów, polecasz książkę "Czarownik Iwanow" A. Pilipiuka.Tak się składa, że akcja tej książki, jest w tej miejscowości z której pochodzę, a Andrzej Pilipiuk, jest moim dobrym znajomym i świetnym pisarzem. Jego korzenie , to własnie moja miejscowość.Chyba ta książka przesądziła o tym , aby napisac do Ciebie, a potem wstąpić do ogrodowej braci. Tylko nie wiem jak sobie poradzę, bo nie jestem dobra w poczynaniach z komputerem. Mam 59 lat, pracuję w bibliotece, jestem malarką z zamiłowania i trochę fotografuję....Pozdrawiam i mam nadzieję że jeszcze popiszemy..... Jolanta
hanka_andrus 21:20, 01 lis 2013

jola54 napisał(a)
Witaj Haniu!....przeczytałam wszystkie Twoje wpisy na "Ogrodowisku" i jestem pod wrażeniem tej pięknej strony internetowej, ja też mam małą działkę którą zagospodarowałam tej wiosny. Może kiedyś się odważę wstąpić w szeregi ogrodowiska. Ale nie o tym chciałam napisać. w jednym z ostatnich postów, polecasz książkę "Czarownik Iwanow" A. Pilipiuka.Tak się składa, że akcja tej książki, jest w tej miejscowości z której pochodzę, a Andrzej Pilipiuk, jest moim dobrym znajomym i świetnym pisarzem. Jego korzenie , to własnie moja miejscowość.Chyba ta książka przesądziła o tym , aby napisac do Ciebie, a potem wstąpić do ogrodowej braci. Tylko nie wiem jak sobie poradzę, bo nie jestem dobra w poczynaniach z komputerem. Mam 59 lat, pracuję w bibliotece, jestem malarką z zamiłowania i trochę fotografuję....Pozdrawiam i mam nadzieję że jeszcze popiszemy..... Jolanta

Jolu, Miło, że znalazłaś odwagę by napisać. Ja jestem tylko trochę od Ciebie starsza/hi, hi, małe10 lat/, tu jest wiele osób wcześnie urodzonych. I są takie które malują, i haftują, i jeszcze inne piękne prace ręczne wykonują. O zdjęciach nie wspominam, bo każdy ma różne możliwości i sprzętowe, i wzrokowe.
Ale tym się mniej przejmuję, bo to ma być moim uzupełnieniem kontaktu z ludźmi, więc pokazuję swój ogródek bez upiększeń,
I nie bój się, nie krępuj, zakładaj swój wątek,a pomoc w prowadzeniu go, na pewno dostaniesz.
Jestem na przymusowym odwyku od komputera, mój własny uległ awarii, korzystam z łaskawości zięcia, i dziś zajrzałam do niektórych na Ogrodowisku, ale mój czas za chwilę się skończy.Pozdrawiam. Mam nadzieję na następne wizyty.
Bogdzia 21:26, 01 lis 2013

Pozdrówka serdeczne zostawiam Haniu.
hanka_andrus 06:33, 02 lis 2013

Dziękuję wszystkim zaglądającym, dalej jestem bez kompa.
Pozdrowienia zostawiam i poskramiam własną ciekawość do informacji zawartych w Waszych wątkach.
Buziaczki
jola54 10:31, 03 lis 2013

Witaj Haniu!

Dziękuję że odpisałaś, postaram się założyć swój wątek, bo tu na tym forum jest tyle serdeczności i ciepła, że czuje się jedną wielką rodzinę. Mam tylko obawy co do moich możliwości komputerowych, myślę jednak że i z tym sobie poradzę. Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia, bo jesień lubi płatać figle.
jotka 11:04, 03 lis 2013

Haniu, pozdrawiam i szybkiej naprawy kompa życzę A teraz uśmiechy do Twojego zięcia, aby udostępniał Ci swój
zbigniew_gazda 12:51, 03 lis 2013

Haniu pozdrawiam również i szybkiej naprawy sprzętu do łączenia się z nami życzę. ( a może dobry duszek dostarczy Ci nowy sprzęcior? )
marzena 15:28, 03 lis 2013

Haniu, piękny leśny widoczek zostawiłaś...
obyś jak najszybciej mogła znów korzystać z własnego kompa, pozdrawiam