Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Hanusi - kolejny sezon

Ogródek Hanusi - kolejny sezon

lojalna_ 08:20, 12 paź 2014

Piekne tak milutko z rana
eda 09:41, 12 paź 2014

Fajna gwiazda kwiatowa może zaświeci dziś Buziaki niedzielkowe Hanuś

zawitka 09:46, 12 paź 2014

Haniu o dowiedziałam się jak jest różnica między pigwą a pigwowcem a pestkóweczki smakowite ja zapraszam na pigwówkę Czekam deszczu bo nie padało dawno Buziole
jola54 18:34, 12 paź 2014

Witaj Haniu! dziękuję za miłe słowa. Jednak wnuki to my obie mamy cudowne! i to jest najważniejsze.Pozdrawiam i życzę dobrej pogody na jutro bo wiem, że wyruszasz do ogrodu, a wieczorem będziemy obie stękały przed laptopem
hanka_andrus 19:09, 12 paź 2014

Jolu, staram się nie kwękać po ogrodowej robocie. Wszak idę tam nie z musu, a potrzeby serca.
Fakt, czasami wracam i padam! Ale staram się dotrwać do właściwej pory, żeby bety rozkładać.
Czasami wystarczy na 15 minut rozprostować kości.

Tak, jutro się wybieram. Nie byłam od tygodnia, a dnie coraz krótsze. Mus przyspieszyć działania.
Gabriela 19:18, 12 paź 2014

Haniu, wolę kwękać po robocie ogródkowej i schylaniu, bo nikt mnie nie zmusza, niż po robocie za moim ślicznym biurkiem, po której mi nogi puchną.
Coraz mniej czasu nam ogród zostawia na pracę - wysycha dopiero koło południa i o 18-tej już szarówka.
wadol 19:20, 12 paź 2014

Witaj Haniu!
Poproszę Cię o pomoc jako weterankę Ogrodowiska (Dołączył: 20 lis 2010)

Szukam wątku z ogrodem w lesie, dużo cienia, drewniany dom, mała pracownia z boku domu, wiesz- półki, doniczki, narzędzia. Długa droga przez las do posesji... sama natura....(tyle skojarzeń)

Pozdrawiam cieplutko
monteverde 20:09, 12 paź 2014

hanka_andrus napisał(a)
Jolu, staram się nie kwękać po ogrodowej robocie. Wszak idę tam nie z musu, a potrzeby serca.
Fakt, czasami wracam i padam! Ale staram się dotrwać do właściwej pory, żeby bety rozkładać.
Czasami wystarczy na 15 minut rozprostować kości.

Tak, jutro się wybieram. Nie byłam od tygodnia, a dnie coraz krótsze. Mus przyspieszyć działania.

Haniu tylko nie przesadź z tymi działaniami ja już który dzień wychodzę z ogródka po ciemaku, aż sąsiadka się śmieje, że cokolwiek tam jeszcze widzę pozdrówka
rozajerycha 20:16, 12 paź 2014

Haniu pozdrawiam i dzięki serdeczne.
Tobie miłego tygodnia życzę
martek
monteverde 20:17, 12 paź 2014

wadol napisał(a)
Witaj Haniu!
Poproszę Cię o pomoc jako weterankę Ogrodowiska (Dołączył: 20 lis 2010)

Szukam wątku z ogrodem w lesie, dużo cienia, drewniany dom, mała pracownia z boku domu, wiesz- półki, doniczki, narzędzia. Długa droga przez las do posesji... sama natura....(tyle skojarzeń)

Pozdrawiam cieplutko

Może W cieniu - zacieniona?