Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z platanem.

Ogród z platanem.

Zielona 13:08, 08 sty 2014

Filip - u mnie za oknem słońce i deszcz... Jeszcze trochę i w środku stycznia tęczę zobaczę Pozdrawiam.
Loosiuu 13:43, 08 sty 2014

U mnie dużo deszczu, a słońca wcale
Wybierasz się na Gardenię? Grupa Wielkopolska może się zebrać
https://www.ogrodowisko.pl/watek/4038-spotkanie-gardenia-2014

Aga dzięki za życzenia! Tobie również wszystkiego dobrego
BaRa 12:09, 10 sty 2014

Pięknie tu u Ciebie, choć nie mam platana i raczej mieć nie będę (mały ogródek) chętnie pozaglądam W mojej okolicy bardzo piękne i dorodne platany rosną na dziedzińcu zamku w Łańcucie
Pozdrawiam
Agania 12:26, 10 sty 2014

Oszronione roślinki super wyglądają, jak Ty to robisz u nas wiosennie i wieje od wczoraj, u mnie bratek zakwitł, oczar i mahonia cała w pąkach

pozdrawiam noworocznie Filip
polinka 12:50, 10 sty 2014

Byłam, fotki oszronione pooglądałam
Pozdrawiam Filipie
wietrzyk 12:13, 13 sty 2014

Cześć Filip,
Wszelkiej pomyślności w Nowym Roku od Wietrzyka
Śliczne oszronione zdjęcia i mam nadzieję, że na nich ta zima się skończy.
Dziękuję za wiadomość o platanie, którą przeczytałam, ale nie odpisałam wcześniej.
I mam nadzieję do zobaczenia na Gardenii
tusiawka 22:55, 13 sty 2014

Witam
cały watek zaliczyłam
Wstawiasz sporo zdjęć ciekawego ogrodu, więc super się oglada.
ewsyg 16:07, 17 sty 2014

U wnusia na placu przedszkolnym rośnie platan, oprócz fajnej kory ma bardzo sympatyczne owocniki. Mojemu mężowi bardzo podobają się platany, chyba muszę mu posadzić. Jak one u nas zimują? W Twoich okolicach jest chyba dość ciepło. Jako dziecko jeździłam do Pobiedzisk koło Poznania, tam mieszkali moi dziadkowie. Bardzo miło wspominam ten czas. )Pamiętam, że rosłą tam brzoskwinia i zawsze miała mnóstwo owoców, więc tam raczej łagodny klimat sprzyjający roślinom. Pozdrawiam Ewa
TeresaSz 20:38, 06 lut 2014

Witam, nie dałam rady ogarnąć całego wątku, ale zaraz na początku przeczytałam o skrzypie, czy udało Ci się go zwalczyć? U mnie też to paskudztwo rośnie ale czytałam, że absolutnie nie należy go wyrywać bo te cieniutkie korzenie rozrastają się jeszcze bardziej.
Agania 20:41, 08 lut 2014

Dzięki, że wpadłeś w temacie rodgersji, ja jestem za wymianą doświadczeń, też posadziłam w zeszłym roku, piszmy do siebie o naszych rodgersjach od początku, ja jestem za taką informacją, piękne są w ogrodzie botanicznym, ale niech zachwycą też w naszych ogrodach