Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z platanem.

Ogród z platanem.

Madzenka 22:05, 02 mar 2014

Zaczyli wiosna na calego
Dorota123 16:35, 03 mar 2014

Witaj Filipie, piękny masz ogród o każdej porze roku. Podziwiam mężczyzn, z pasją ogrodniczą, mój m ciągle tylko zrzędzi, że wszystkiego jest za dużo. Pozdrawiam
gierczusia 20:07, 03 mar 2014

Loosiuu napisał(a)
Tak właśnie mi się zamarzył Naoglądałem się, a teraz wariuję

Normalnie jesteś niemożliwy z tym swoim platanem ..
Maria667 20:09, 03 mar 2014

Witaj!
Spor prac już wykonałeś. Najwyraźniej w twoim rejonie jest znacznie cieplej. Sobotę miałam piękną, ale już następnego dnia znacznie się ochłodziło. Wieje zimny, nierzyjemny wiatr, więc nawet nie mam ochoty wystawić nosa. A w garażu czekają budki lęgowe, które trzeba powiesić na drzewach
Wysiałam, zresztą po raz drugi w tym roku, werbenę patagońską. Pierwsza nie wzeszła. Mam nadzieję, że drugie podejście będzie lepsze.Dużo z nią zachodu. Jak już mi się uda to będę próbowała przechować ją na zewnątrz
Pozdrawiam.
gierczusia 20:09, 03 mar 2014

Loosiuu napisał(a)
Na jutro planuję szaleństwo w cięciu może uda mi się nowe fotki zrobić, a jak nie to w niedzielę.

A ja chodzę koło tych swoich cisów jak koło jeża .. Sprzęt do cięcia nawet kupiłam i bardzo mnie świeżbią rączki żeby go wypróbować

Piękne fotki zrobiłeś
Loosiuu 20:21, 03 mar 2014

Dorota123 napisał(a)
Witaj Filipie, piękny masz ogród o każdej porze roku. Podziwiam mężczyzn, z pasją ogrodniczą, mój m ciągle tylko zrzędzi, że wszystkiego jest za dużo. Pozdrawiam

Jeszcze go przekonasz
Loosiuu 20:23, 03 mar 2014

Maria667 napisał(a)
Witaj!
Spor prac już wykonałeś. Najwyraźniej w twoim rejonie jest znacznie cieplej. Sobotę miałam piękną, ale już następnego dnia znacznie się ochłodziło. Wieje zimny, nierzyjemny wiatr, więc nawet nie mam ochoty wystawić nosa. A w garażu czekają budki lęgowe, które trzeba powiesić na drzewach
Wysiałam, zresztą po raz drugi w tym roku, werbenę patagońską. Pierwsza nie wzeszła. Mam nadzieję, że drugie podejście będzie lepsze.Dużo z nią zachodu. Jak już mi się uda to będę próbowała przechować ją na zewnątrz
Pozdrawiam.

Pamiętaj, że to już ostatni moment z bukami lęgowymi! Żebyś się nie spóźniła Jest takie przysłowie, że nie ma złej pogody jest tylko zły ubiór, ale może faktycznie trochę cieplej mam. Niedaleko park, a i ogrody dookoła porosły. Kiedyś wiało niemiłosiernie, a teraz już cichutko się zrobiło.
Loosiuu 20:24, 03 mar 2014

gierczusia napisał(a)

A ja chodzę koło tych swoich cisów jak koło jeża .. Sprzęt do cięcia nawet kupiłam i bardzo mnie świeżbią rączki żeby go wypróbować

Cierpliwości! Bo przedobrzysz! Ja już bym sobie poprzesadzał rośliny, ale boję się przymrozków, toż to dopiero początek marca!
Viola 17:37, 04 mar 2014

Filipie, pozdrawiam przedwiosennie, chociaż do Ciebie widzę wiosna już przybyła
mira 17:19, 05 mar 2014

Przybiegłam podziwiać bratki i już masz i na dodatek piękne donice. Nie mogę się doczekać na moje bratki może w sobotę kupię. Uwielbiam bratki i zawsze mam ten sam problem bo kupuję dość wcześnie a potem po jakiś 3 tygodniach jest tak niesamowity wybór bratków, że zawsze mi żal że się pospieszyłam

Nisko bardzo ścinałeś tawuły .