Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jurajski Ogród

Jurajski Ogród

AgnieszkaW 20:04, 25 maj 2013

Joasiu, Reni - dziękuję.

Małgocha - dziękuję. a gdzie konkretnie ta kuzynka mieszka (wiadomość oczywiście na priv)?

Agnieszko B - miło mi, że ci się podoba.

Hanusiu, dziękuję, ja też uciekłam z blokowiska, powróciłam "do korzeni".

Gosiu, dziękuję.

Debro, ja już przeszłam etap "wielkiego miasta", ponad 20-letni, nie chcę do tego wracać - świadomie.

Renatko, nieskromnie powiem, że też lubię te widoki.

Boćku, dziękuję. Brama i bramka (pokażę na innym zdjęciu) to mój projekt (chodzilo o lekkość formy, by nie była "przeładowana"). Miło mi, że zwróciłaś na to uwagę.

Agatko - dziękuję.

Serdeczne pozdrowienia i buziaki dla Was

boguslawa_ma... 20:08, 25 maj 2013

I ja gratuluje pierwszej setki
Bogdzia 20:46, 25 maj 2013

10 stron nadrobiłam ,reszte już nie nadrobię. jak zwykle pięknie. Pozdrówka.
Betka 21:53, 25 maj 2013

Agnieszko oglądam te widoki z salony i z kuchni ooooooojjjjjjjjj i mażą mi się takie Przecudnie
grazyna 22:49, 25 maj 2013

Agnieszko, Ty to masz widoki ! Aż mi wstyd za moje skromniaśkie

Nawet nie wiem, który ładniejszy, z salonu czy z kuchni ? Oba są zachwycające. W salonie Twoim można patrzeć, patrzeć i .. odlecieć w marzenia
A w kuchni to duma rozpiera z dzieła jakie swtorzyłaś/ stworzyliście ... i pewnie lepiej gotuje się. Domyślam się, ba pewna jestem, że również potrawy Twoje są rewelacyjnie smaczne. Ogromną przestrzeń masz, moje biedne niecałe 10 ar z domem, wygląda niezwykle małe w porównaniu z tak dużym obszarem jak u Ciebie.

Świetne pozycje kotów złapałaś Urocze stworzonka - ja w ogóle uwielbiam zwierzęta, wszelakie

Dobrej nocki
GorAna 22:53, 25 maj 2013

Agnieszko, widoki przecudne
23:22, 25 maj 2013
Agnieszko, też bywam u Ciebie, powzdycham sobie, bo patrzę z zachwytem, uśmiechnę się i chciałabym coś napisać, ale wszystko już zostało powiedziane o Twoim ogrodzie ... zachwycające miejsce i szczęśliwe koty i gościnne miejsce z klimatem...
Kondzio 23:26, 25 maj 2013

Ja też gratuluje pierwszej setki ogród jeden z piękniejszych który widziałem gratulację
Evchen 00:19, 26 maj 2013

widoki przecudne. nie wychodziłabym z kuchni ... albo z salonu
najbardziej jednak podoba mi się mostek.. i morze kwiatów pod nim
brysia 08:30, 26 maj 2013

Witaj.
Masz przecudne widoki, a ogród - jeden z moich ulubionych. Bardzo Was podziwiam, ponieważ z tego co wyczytałam to sami wszystko robiliście i projekty i murki i ścieżki. Zachwycam się tą ścieżką lawendowo-różaną. Też chcę sobie zrobić w ogrodzie rabatę różaną, tylko jeszcze nie mam na nią pomysłu. Poza tym zachwyca mnie Wasza rzeczka, całkiem jak mój potok, jeśli możesz to załącz kilka bliższych zdjęć tego miejsca, jestem ciekawa jak to u Was wygląda. Do mojego wątku już zaglądałaś, więc wiesz jak jest u mnie, ja jestem ciekawa jak inni mają zagospodarowane takie zakątki. Czytałam, że jednak sadziłaś tam jakieś krzewy czy inne roślinki, tylko teraz nie mogę znaleźć tej strony. Więc proszę, w wolnej chwili (jeśli taką można znaleźć na wiosnę, przy takim ogrodzie) wklej jakieś bliskie zdjęcia waszej Dłubiny.
Pozdrawiam