Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jurajski Ogród

Jurajski Ogród

Debra 12:29, 28 maj 2013

Agnieszko, znalazłam taki:

Rozchodnik okazały 'Bertram Anderson'

Czy to ten?
AgnieszkaW 13:20, 28 maj 2013

Mój to rozchodnik album "Murale" - niski. Pozdrawiam
Debra 15:48, 28 maj 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Jeśli to Debro Twoje zdjęcie, to ok, jesli ściągnęłaś skądś, to szybko usuń, bo tego robić na forum nie wolno (wklejać nie swoich zdjęć bez podania źródła). Mój to rozchodnik album "Murale" - niski. Pozdrawiam

OK. Chociaz na Forum jest mnóstwo zdjęć z sieci i chyba to nie jest taki problem tutaj. Takie mam wrażenie.

Dzieki za nazwę rozchodnika. Tych czerwonych jak się okazało jest kilka odmian. Sa ładne i ciekawie kontrastują z zielonymi.
AgnieszkaW 15:57, 28 maj 2013

szaro w pogodzie, szaro w ogrodzie
Debra 16:05, 28 maj 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Jest Debro taka opcja, ale tylko chyba przez 3 dni (może nawet mniej). Klikasz w "edytuj", wchodzisz w ramkę, gdzie wstawiłaś zdjęcie (właściwie literki obrazujace zdjęcie) i po prostu wymazujesz je strzałką. Potem poniżej klikasz ramkę zapisz i już gotowe. A ja może po prostu szanuję regulamin forum i tyle. Danusia się potem denerwuje, a po co. Oczywiście, to, co teraz napisałam - zaraz usunę, jak przeczytasz, tylko daj znać, że już. Pozdrawiam

Już to znalazłam.
Nie ma sprawy, nie musisz usuwać postu, ale wedle uznania. To chodzi po prostu o prawa autorskie i każde Forum dla własnego bezpieczeństwa musi tego przestrzegać. Ja tylko widzę, że malo kto tego przestrzega. Podobnie jest z linkami.
No atmosfera jest bardziej liberalna niz na innych forach, a coś o tym wiem
AgnieszkaW 16:12, 28 maj 2013

Dziekuję Debro. Dla Ciebie kwiatuch z mojego ogrodu:
Debra 16:15, 28 maj 2013

Agnieszko, bardzo dziekuję. Czosnek?
A ta trawka pod nim ?
AgnieszkaW 16:21, 28 maj 2013

Tak, to czosnek, a ta śliczna jasna trawa pod nim (bo jest śliczna i tyle, bardzo ją lubię) to miskant Morning Light
Welka 17:38, 28 maj 2013

Jak dobrze, że zajrzałaś do mnie, bo pamiętam, że byłam u Ciebie jakoś na początku(choć reki nie dam sobie obciąć czy ślad zostawiłam), a tu już tyle pięknych zdjęć Ogród bardzo zadbany, niedzielne zdjęcia cudne
Pozdrawiam
Tamaryszek 21:36, 28 maj 2013

Witaj Agnieszko! Przede wszystkim dziękuję Ci za dobre słowo o moim ogrodzie. Cieszę się, że ktoś tam zagląda. Nie otwieram regularnego wątku, bo nie mogę sobie na to pozwolić czasowo, może kiedyś.
Cieszę się, że trafiłam do Ciebie. Mieszkasz w wyjątkowo pięknym miejscu. Podziwiam Cię za to, że tak doskonale potrafiłaś wykorzystać jego walory i uszanować charakter. Wapienne murki są świetne. Krajobraz wokół cudowny. Meandrująca rzeczka bajkowa. Twoje działania tak dobrze wpisują się w to miejsce. Podoba mi się, jak wykorzystujesz rośliny, jak starannie dobierasz kolory (mimo, że to nie są moje ulubione).
Zdaję sobie sprawę, ile pracy kosztuje samodzielne kształtowanie takiego ogrodu, bo sama mam podobny areał. Wspominałaś, że masz jeszcze wiele planów - będę Ci kibicować.
Ja też uszczykuję u siebie świeczki z kosówki - co rok robię z nich syrop na kaszel. Jest dodatkowy pożytek z tej pracy.
Pozdrawiam Cię serdecznie!