Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jurajski Ogród

Jurajski Ogród

Evchen 23:31, 24 cze 2013

Aguś, wpadłam zapytać o dębik ośmiopłatkowy, o którym wspominałaś u mnie. czy masz go u siebie? mogę prosić o fotki?
AniaDS 23:33, 24 cze 2013

Ta lawenda mi spać nie da, zachwycająca jest
GorAna 23:38, 24 cze 2013

Co za niesprawiadliwość u Was mokro, że rzeka wylewa, a u nas sucho jak na Sacharze
janina_zawada 07:42, 25 cze 2013

Piękna ta rabata z firletką i różą kwitnącą a jeszcze jak rozkwitnie lawenda ...
W nocy znowu popadało i w ogródku mam jeziorko , w każdym rowku pełno wody i niektóre kwiaty robią się żółte , wygniwają ..
Anita1978 08:19, 25 cze 2013

Ale piękności! Kompozycje piękne!
Zaglądam i pozdrawiam!
Enya73 08:37, 25 cze 2013

Bajecznie masz Agnieszko To jeden z takich ogrodów, z którego nie chce się wychodzić
Pozdrawiam serdecznie
Syla 08:49, 25 cze 2013

aga_k napisał(a)

U mnie w ogrodzie tylko straciłam korę, wypłynęła gdzieś, więcej szkód jest za płotem droga zniszczona ale też mnie to bezpośrednio nie dotyczy bo uszkodzenia są za naszym wjazdem, gorzej maja sąsiedzi. Ciężko się przyzwyczaić do takich anomalii, człowiek budzi się rano i nigdy nie wie co zastanie.... Pozdrawiam

Po dzisiejszej burzy nocnej u mnie z prywatnej plaży zrobił się prywatny basen .... Róża Aguś z lawendą obłęd .... w połączeniu z kamienną scieżką mniam .....
Ola54 09:29, 25 cze 2013

Pomyśleć, że ja się cieszę z deszczu a inni mają go dość.
Bogdzia 15:59, 25 cze 2013

Więc masz wszysto , wylewajacą rzekę i kłopoty z tym związane ale i piekne rośliny i nawet tęcze. Myśle ze mimo kłopotów jesteś szczesliwą dziewczyną bo piękna jest więcej niz zła.Cudny ogród.Pozdrówka.
AgnieszkaW 22:42, 25 cze 2013

Evchen, odpowiedziałam u ciebie.

Aniu DS, też lubię lawendę, ale ty przecież też ją masz, prawda?

GorAniu, powinno być pół na pół, wtedy wszyscy byliby zadowoleni.

Janinko, dziękuję. Jeśli chodzi o pogodę, to fakt, nie rozpieszcza nas. Szkoda Twoich roślinek. Dzisiaj w nocy mieliśmy oberwanie chmury i...jest jak zwykle, a może jeszcze bardziej.

Anitko 1978, miło, że zajrzałaś.

Anitko, miło mi Ciebie gościć w moim ogrodzie.

Syla, mam nadzieję, że "basen" już ma mniej wody? U nas w nocy było oberwanie chmury, ech, nie chce mi się o tym pisać ani pokazywać.

Michalinko
, z deszczu można się cieszyć, a jakże, ale z ulewy, gradu, oberwania chmury już nie, bo one robią wymierne szkody.

Bogdziu, wylewająca, a raczej zbierająca wodę rzeka to najmniejszy problem w tym wszystkim, żeby tylko to, to byłoby super. Pięknie, trafnie i "filozoficznie" ujęłaś moje podejście do otaczającej rzeczywistości. Dziękuję

Pozdrawiam Was serdecznie