Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jurajski Ogród

Jurajski Ogród

AgnieszkaW 17:32, 07 sty 2014

AniuK, dzięki za odwiedzinki.

Joasiu, kicia nie ma żadnego problemu ze schodzeniem, potrafi wyjść i zejść z czubka 10 metrowego drzewa.

Polinko, słoninki tam nie miał, ale bombki zawieszone na końcach gałązek i owszem (dwie bombki ślady pazurków już noszą).

Betko, kotki wyprawiają takie akrobacje, że czasem lepiej nie patrzeć...

Anitko, no trochę podobna

Filipie, kotka "ścina" wszystkie czubki, a latem również pąki kwiatowe

Mała Mi - no właśnie

Ewo, nasze też chodzą po czubach drzew, ptaki niestety też łowią, ale kiełbasą nie pogardzą, a zimą przechodzą na dietę zaproponowaną przez nas, czyli co nam zbywa lub co wysępią (śmietanka, parówki - te musimy specjalnie kupować dla kotów - kasza z tłuszczem, kawałki ciasta, resztki mięska, skórek, okruchy chleba, a na szarym końcu karma, którą mają zawsze, ale jedzą, jak już nie mają nic innego). Savoire vivre powinien obowiązywać nas na co dzień - w każdej dziedzinie - myślę, że Ty Ewo akurat doskonale o tym wiesz, bo to widać i słychać. Byłam u Ciebie obejrzeć gołębnik - śliczny jest.

Pozdrowienia dla Was zostawiam

AgnieszkaW 17:46, 07 sty 2014

dzisiejszy zachód słońca w Jurajskim
paniprzyroda 18:20, 07 sty 2014

Pięknie
filipkam 18:26, 07 sty 2014

Zachody słońca są piękne. Dziś miałem okazję podziwiać wschód, całkiem podobny. Niestety, trzeba wcześniej wstać...
AgnieszkaW 18:39, 07 sty 2014

i mój osobisty (a właściwie osobista) leniwiec...
malgorzata_s... 18:42, 07 sty 2014

U mnie był taki wschód słońca dzisiaj Kicia fajne miejsce znalazła Ciepłolubna bestyjka Pozdrawiam Aguś
elzbieta_g 18:50, 07 sty 2014

AgnieszkaW napisał(a)
i mój osobisty (a właściwie osobista) leniwiec...
[img

czadowe zdjęcie , takie z otwartym pyszczkiem ja nie mam kota, tym bardziej zachwycam się Twoim
AgnieszkaW 19:12, 07 sty 2014

Gocha, wschody i zachody słońca są zazwyczaj piękne i za każdym razem inne. Moja kicia bardzo ciepłolubna, a Twoja?

Elu, to "ziewający" kot. Nie masz kota? Możesz to zmienić. Dajana podobno ma na zbyciu...

Miło, że wpadłyście
Zielona 19:17, 07 sty 2014

Aga.... to jest hicior! Kocica na kaloryferku... Prawie jak "Kotka na gorącym blaszanym dachu"
malgorzata_s... 19:17, 07 sty 2014

Moja kicia też ciepłolubna przy kominku lubi leżeć No i na wróble poluje zgaga jedna