Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jurajski Ogród

Jurajski Ogród

22:24, 11 sty 2014
Słów mi brak... pięknie, pięknie ! zresztą każda odsłona jurajskiego taką jest i to nie tylko miejsce ma duszę, ale i autorka ogrodu ma piękne serce

Na każdym zdjęciu Twoja Mimi się "uśmiecha", dla mnie już nie jest tajemnicą dlaczego, też tak robię, gdy u Ciebie jestem
Zdjęcie, na którym kotka balansuje na cienkich gałązkach wierzby strasznie mi się podoba, jej sen na grzejniku super! Mój bambaryła nigdy nie był na drzewie, ale to kot niewychodzący, za to ma bogate słownictwo
Pozdrawiam radośnie!
Ewa4 01:50, 12 sty 2014

Pękną wizytówkę Jurajskiego zrobiłaś no i juz spać nie będę mogła poczekam chyba na następne karmienie synka i posiedzę w Twoim ogrodzie .Dosłownie raj na ziemi.Pozdrawiam
Kasiek 15:45, 12 sty 2014

Wizytowka Twojego ogrodu, to strzal w 10 Pieknie, czarujaco, niesamowicie ....
Nikita 20:44, 12 sty 2014

Agnieszko jestem zachwycona twoim ogrodem, a widoki po prostu powalają, aż nie wiem co napisać, żeby nie zabrzmiało banalnie a jednocześnie odzwierciedlało mój podziw. Aż się same oczy zaczynają śmiać, a na sercu jakoś lżej. Będę na pewno zaglądała do ciebie, może jaką inspirację na nową rabatkę znajdę właśnie u ciebie.
Przy okazji zapytam: te urocze czerwone berberysy to oczywiście Admiration, ale czy tylko….nie nasz tam czasem jeszcze innej odmiany? Pozdrawiam cieplutko.
baraga1904 20:48, 12 sty 2014

...widziałam wizytówkę...super...
AgnieszkaW 12:13, 13 sty 2014

Jolu, czy piękniej, to nie wiem, bo każdy to odbiera zapewne inaczej. Jedno jest pewne - w realu inaczej przedstawia się zróżnicowanie terenu.

Aniu, Zbyszku, jak miło. Aniu, może kiedyś się uda?
AgnieszkaW 12:20, 13 sty 2014

Iwo, Ewo, Kasiek, Nikito, Aga - lejecie miód na moje serducho.

Nikito, owszem, mam też inne odmiany poza Admirationem, m.in. Atropurpurea Nana, Bagatelle, Rose Glow.
Bogdzia 14:52, 13 sty 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Kasiek, Bożenko, Aniu, dzięki

Dziękuję, Bogdziu, stokrotki są tylko na czwartej od góry fotce (wiosna, różowe, rosną w pojemniku). Te drobne białe w lecie, to rumian rzymski szlachetny - taki rodzaj ozdobnego rumianku - pięknie zadarniający nawet glinę i bardzo długo kwitnący.

O te mi własnie chodziło bardzo piękne ale nigdy w sprzedazy nie spotkałam,. Miłego dnia Agnieszko.
agata19762 19:33, 13 sty 2014

Kochana moje roślinki zwariowały...
wszystkie fotki dzisiejsze !!!

pozdrówka
paniprzyroda 21:01, 13 sty 2014

Znów zajrzałam do wizytówki... przyciąga jak magnes nie tylko roślinami, ale cudnymi zdjęciami również