Niestety nadal nie wiem, o które chodzi. Na ostatnich fotkach mam wszystkie trzy odmiany Najjaśniejszy jest Admiration, bardziej bordowy to Bagatelle i ciut większy od niego, ale w tej samej tonacji kolorystycznej berberys Atropurpurea Nana.
Kochani, nie robiłam fotek kilka dni, ale teraz postanowiłam troszkę nadrobić. Jesień listopadowa jest teraz, hmm, ...bardzo kolorowa Cudnie przebarwiły się berberysy, modrzewie i inne roślinki, zresztą zobaczcie sami:
cdn
Piękna jurajska jesień, berberysy ślicznie się przebarwiły. Zresztą jurajski jest zawsze piękny U mnie też dopiero teraz pojawiło się trochę kolorów, z małym opóźnieniem w tym roku. Pozdrawiam i miłego weekendu
Ależ śliczne te małe berberyski.... takie czerwone i bordowe poduchy.... mam wszystkie niskie odmiany o jakich pisałaś, ale u mnie piękniej przebarwiły się te wyższe odmiany...nie wiem od czego to zależy...od gleby, czy temperatur...??? a może od jednego i drugiego
Pozdrawiam Aguś
Agnieszko normalnie na taki widok aż się wzruszyłam Te kolory, krajobraz, wszystko......słów brak Moje admirationy oszalały i bardziej w pomarańcz niż czerwień poszłyMoże do mnie chcą kolor dopasować Buziaki kobieto z Raju