Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jurajski Ogród

Jurajski Ogród

AgnieszkaW 20:11, 05 lip 2015

Jolu, Jolka, Agatko, Ewo, Iwonko, Marto, Mariolko, Aniu, Aniu Mi, dziękuję, jesteście dla mnie bardzo miłe, jestem wzruszona

Mariolko, tak, to Gaura o bordowych listkach.

Aniu, dziękuję, schodzę nad rzekę, ale raczej nóg nie moczę, bo tam komary, a i rzeka nie ta, co kiedyś (chodzi o czystość wody). Wolę pobuszować w warzywniku i pooglądać np. rosnące cukinie, które bardzo lubię

Aniu Mi, oj tam, oj tam, nie przesadzaj...

AgnieszkaW 20:17, 05 lip 2015

takie tam ogrodowe widoczki...

Kasiek 20:21, 05 lip 2015

Wiedzialam kiedy na dobranocke przyjsc
Mathildis 22:54, 05 lip 2015

Agnieszko, dzięki, że zostawiasz nam takie widoki, naprawdę za każdym razem się zachwycam...
mira 23:01, 05 lip 2015

Takie tam widoczki lubię, zwłaszcza niebieskie.

pozdrawiam
Pszczelarnia 09:13, 06 lip 2015

Agnieszko, Jurajski jest niepowtarzalny, łany kolorów różu i bordo, trochę szarości i te punkty wysokościowe w postaci smukłych zieloności - niech Jurajski zawsze taki będzie.
szemusia 09:40, 06 lip 2015

Ech, chciałbym mieć choć część "takich tam widoczków" ...
Pozdrawiam, Agnieszko
kosolka 09:42, 06 lip 2015

AgnieszkaW napisał(a)
takie tam ogrodowe widoczki...

Moje ulubione!
dajana 10:37, 06 lip 2015

Do swego dosyć szybko oko przywyknie ,nawet z czasem zaczyna się zastanawiać nad zmianą, marudzi pod nosem ,szuka dziury w całym Agusiu Zgadzam się z opinią Małej Mi czyli Ani .W Jurajskim trzeba być w realu aby poczuć ten klimat , jego piękno . Żadne zdjęcia nie oddadzą uczuć które wstępują w człowieka tuz po przekroczeniu jego bramy .Dla mnie osobiście twój ogród to miejsce w którym mogłabym pozostać na zawsze za zamknięta jego bramą. W nim jest wszystko co uszczęśliwiłoby mnie w pełni. Powiedziałam ci o tym kiedy w nim gościłam i nie zmieniłam zdania .Przestrzeń ,przyroda ,powietrze ,kolory i ten romantyzm który uspokaja, gdzie tylko nie spojrzysz bajka jak ze snu .Jurajski jest tylko jeden i nie da się go powtórzyć nigdzie ,nawet jeśli ktoś posadzi wszystkie rośliny które u ciebie rosną to nigdy nie osiągnie tej magii która się czuje przebywając w nim .Ogród dla mnie to część osobowości jego właściciela .Pokaż mi swój ogród, a powiem ci kim jesteś .Moim zdaniem bardzo trawne stwierdzenie . Jesteś taka jak twój ogród i nie jest to bynajmniej lizanie dzisiaj znowu grzeje .Dobrego dnia Agusiu
Milka 13:34, 06 lip 2015

O rany...jakie widoki, pięknie wszystko komponujesz, baaaaaaaardzo mi się podoba