Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jurajski Ogród

Jurajski Ogród

Donia72 00:05, 21 maj 2013

No to przeczytałam cały Twój wątek, obejrzałam wszystkie zdjęcia i co tu dużo pisać o prostu pięknie, te poduchy żagwinu i płomyków są obłędne
Pod tarasem zamiast lawend posadziłam tawlinę i malutką trzmielinkę (z własnych sadzonek ). Chcę taki malutki żywopłot z niej zrobić.
Pozdrawiam
Margarete 00:15, 21 maj 2013

Dzieki Agnieszko - nie bede wiec nawozic, czekam az zakwitnie moja macierzankowa skarpa. Fotki z rabata zamieściłam u siebie na wątku.
A ta woda znów u ciebie napsociła... to juz drugi raz tej wiosny...eh.
Pozdrawiam
AgnieszkaW 08:11, 21 maj 2013

Dziewczyny, to zdjęcia z poprzedniej powodzi, po prostu je przywołujecie powtórnie i wszyscy się mylą. Bardzo proszę, jeśli nie musicie, to nie przywołujcie starych zdjęć, lecz podajcie stronę wątku, nie będzie pomyłek. Pozdrawiam
Debra 09:51, 21 maj 2013

Pomyłki są, bo mało kto czyta tekst pisany Pismo obrazkowe rządzi dzisiaj

Fantastycznie rozrastają sie te Twoje kolorowe poduchy. Widać, jak z każdym dniem-zdjęciem są bogatsze. Czy Ty będziesz je jakoś ograniczać?
Gosiniak 13:25, 21 maj 2013

Floksy rewelacyjnie wylewają się z rabat, klimacik u ciebie niesamowity, nic nie robić, tylko usiąść i patrzeć, cudnie!
JoannA 13:36, 21 maj 2013

Agnieszko, Pospacerowałam dziś po Twoim ogrodzie i nacieszyłam oczęta.
Jest tak pięknie że aż dech zapiera. Ogrodowe niewiniątka rozbrajające i bardzo pomocne w ogrodzie. Trawka zawsze pięknie wyczesana
Czekam na spektakularne kwitnie lawendy i róż (jaka to odmiana?), tego widoku nie odmówię sobie na pewno!
Pozdrawiam serdecznie
grazyna 14:30, 21 maj 2013

AgnieszkaW napisał(a)
trochę koloru

Ależ Ty Dziewczyno masz Ogród ! Bajka w realu !

Tak mi się marzy szałwia, ale boję się opuchlaków, że więcej ich mieć będę Walczę z nimi od wiosny ostro, dlatego też i czasu brakowało na zaglądanie tutaj. Poważnie ! Wieczorami obchodziłam wszystkie swoje rh i resztę i sprawdzałam, czy "dziadów"nie ma czy są. Jak były to tylko na swoją zgubę
Pozdrawiam Cię Agnieszko - masz tak pięknie, że żal Cię opuszczać
Janina 18:45, 21 maj 2013

Agnieszko stworzyłaś niesamowity ogród, piękne rabaty, dużo kamienia po prostu cudnie. Pozdrawiam.
barbara_kraj... 20:49, 21 maj 2013

Agnieszko, zapisałam sobie ten berbeys, dzięki za przypomnienie
AgnieszkaW 22:03, 21 maj 2013

Doniu, Małgorzato, Debro, Gosiu, Joasiu, Grażynko, Janino, Barbaro - miło mi, że odwiedzacie mój ogród. Zdjęcia będę się starała wklejać na bieżąco, bo rzeczywiście ogród z każdym dniem się zmienia. Jedne kwiaty przekwitają, inne zakwitają.

Grażynko, to nie szałwia na zdjęciu, lecz dąbrówka rozłogowa (a dlaczego szałwii się boisz w ogrodzie? Pierwszy raz słyszę, że ona opuchlaki przyciąga).

Joasiu, mam w większości róże odmiany bonica (bezproblemowe, zimują bez przykrywania), jest ich u mnie ok. 70 sztuk.