dajana
23:33, 19 maj 2013

Agusiu ty wiesz najlepiej ile pracy wymaga nasz teren zanim cokolwiek powstanie .Tobie sie udało a ja jestem jeszcze na początku tej drogi i też mi się uda
Z czego masz żywopłot? dojrzałam go własnie ,jest śliczny taki gęsty i zielony -)Bukszpan u mnie się nie nadaje za duzo słońca i żółknie ,może kiedyś jak powstanie troszkę cienia. Póki co zrobiłam obwódkę rabaty z lawendy Bukszpan przesadziłam bo szkoda aby się zmarnował.Agnieszko chciałam zapytać o wzmocnienie skarpy Czy na 1 metr wysoka skarpa musi mieć podmurówkę ,czy wystarczy połączyć kamień betonem? Podmurówka mnie przeraża bo nie mam siły tłuc tej skały kilofem i wydobywać kamieni.Chodzi mi o tę skarpę ze świerkami Ona nie będzie taka prosta Mam pomysł jak miejscami ją troszkę zaokrąglić aby nie była taka ciosana ale nie wiem czy mogę bez podmurówki układać kamień .Kamień będzie duży i bardzo ciężki siwy Mają mi przywieść z Zakopanego nie wiem jak się nazywa ale kawałek widziałam i podobał mi Będę ci bardzo wdzięczna za radę.Serdecznie pozdrawiam