Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Margarete 19:32, 05 sty 2019

Agania napisał(a)

Małgosiu masz rację, takie święta są jedyne w swoim rodzaju góry, wnuki i śnieg...sama lubię te rejony
Cieszę się że wypoczęłaś...super ten kolorowy uśmiechnięty bałwanek

Pozdrawiam i ściskam noworocznie

Oj tak wypoczęłam, przewietrzyłam się i nacieszyła i z nią, choć teraz zimą przyszła i do nas to jednak nie to samo.
Dziękuję za wizytę u mnie i pozdrawiam Agata. U ciebie też jak widzę w TV teraz dosypało śniegu no i pewnie już zaczęłaś sezon narciarski
Margarete 19:34, 05 sty 2019

Mala_Mi napisał(a)
Super, że odpoczęłaś inaczej w święta .. był czas nacieszyć się rodziną A nie usłużyć rodzinie.

Patent do śnieżek też pierwszy raz widzę

Witaj Aniu. Dzięki za odwiedziny
Masz rację - ten czas na luzie spędzany z dzieciakami z mamą to najfajniejsza rzecz w tym wyjeździe
Margarete 19:36, 05 sty 2019

Nikita napisał(a)
Małgoś, po obżarstwach świąteczno-sylwestrowych może czas na łyżwy?
Jak myślisz?

No nie wiem jak tam u mnie z kondycją, czy dam radę w tym roku pojeździć.... ostatnio moje kolana przypomniały mi nieprzyjemnie o sobie....
Odezwę się telefonicznie
Margarete 19:36, 05 sty 2019

ryska napisał(a)
Cudownie spędziłaś świąteczny czas z rodziną. Lubię podglądać tradycje innych regionów.
Tyle pięknych życzeń tu padło, że pozostaje mi się przyłączyć i oby się spełniły

Bardzo dziękuję
Margarete 19:47, 05 sty 2019

Wczoraj i dziś u nas porządnie dosypała śniegu - dzieci się cieszą lekką zimą, na górce obok mojego domu ruch i gwar do późna ale ja szczęśliwa z tego śniegu nie jestem. Nie lubię odśnieżania, szczególnie zjazdu do garażu ale i całego terenu przed domem....o ile dziś w wolną sobotę to spoko, jest czas ale tak na co dzień przed pracą latać z łopatą żeby się "wykopać" z garażu to brrrr...nienawidzę...
No ale cóż jak to powiedziała pewna znana osoba: Sorry! Taki mamy klimat....

Latam więc z tą łopatą, odśnieżam, posypuję solą ( ja wiem że to nieekologiczne) bo inaczej nie wyjadę po śliskim podjeździe z garażu i .......liczę dni do końca zimy...tej śnieżnej zimy. Niech sobie pada i śnieży w górach narciarzom, snowboardzistom, dzieciom na feriach itp a nam niech już odpuści
Milka 13:55, 08 sty 2019

Małgosiu, to jak spędziłaś swoje święta i czas z rodziną, stale w sferze moich marzeń, cudowne...tylko u mnie z tą trójką psów wieczny kłopot.
Sypie i bieli u Ciebie, szuflujesz...ale przez to wszystko czuć aurę szczęścia i tak trzymaj kochana przez cały rok, on na razie młodziutki ściskam
Nikita 09:47, 14 sty 2019

Małgoś, i już po śniegu. Trochę szkoda, bo tak czyściutko i biało było...
Muszę chyba jechać do "szmaragdowego" przegląd zimowy zrobić, bo zupełnie nie wiem w jakiej kondycji moje roślinki...no i czy krety całkowicie nie zdemolowały mi trawnika.
Margarete 19:04, 14 sty 2019

Nikita napisał(a)
Małgoś, i już po śniegu. Trochę szkoda, bo tak czyściutko i biało było...
Muszę chyba jechać do "szmaragdowego" przegląd zimowy zrobić, bo zupełnie nie wiem w jakiej kondycji moje roślinki...no i czy krety całkowicie nie zdemolowały mi trawnika.

No nie byłabym taka pewna. Trochę jednak dziś napadało a przede wszystkim jest cholernie ślisko. Wyobraź sobie mój zjazd do garażu - lodowisko. Jak wiesz z powodu pewnych tragicznych dla mnie okoliczności nie lubię tego śniegu u siebie pod domem i całego tego odśnieżania itd. Śnieg - owszem w górach, na feriach, w lesie itp ale nie na ulicach na chodnikach czy pod domem o nie,brrrr. Dzisiaj ledwo dojechałam z pracy do domu. Na drogach szklanka, na chodnikach ślizgawka a jeszcze gdy już dotarłam do domu to zamiast usiąść w ciepłe z herbatką przy kominku najpierw musiałam odstawić torbę z zakupami i.....do łopaty .
Nie pokocham zimy chyba - mimo takich cudownych momentów i pięknych krajobrazów jakie ostatnio miałam w górach na święta....

Margarete 19:13, 14 sty 2019

Milka napisał(a)
Małgosiu, to jak spędziłaś swoje święta i czas z rodziną, stale w sferze moich marzeń, cudowne...tylko u mnie z tą trójką psów wieczny kłopot.
Sypie i bieli u Ciebie, szuflujesz...ale przez to wszystko czuć aurę szczęścia i tak trzymaj kochana przez cały rok, on na razie młodziutki ściskam

Witaj Irenko w Nowym Roku u mnie na wątku
Rzeczywiście moje tegoroczne święta były dla mnie prawdziwymi świętami w które odpoczęłam prawdziwie, spędziłam świetny czas z wnukami, z dziećmi, z mamą a nie przy garach.
Rzeczywiście pieski w takich sytuacjach wyjazdowych to problem ale są kochane i ich miłość jest bezcenna.
Pozdrawiam cieplutko
Nikita 21:12, 21 sty 2019

Małgoś, może jakieś styczniowe zdjęcia twojego ogrodu...