Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Margerytka40 21:41, 04 lut 2019

Margarete napisał(a)
Brrrr! Byle do wiosny ! Byle do wiosny!

Krys 21:43, 04 lut 2019

Małgosiu pięknie ze śniegiem,ale białego już dość cmok cmok na wspólny czas
jolanka 08:58, 05 lut 2019

Widziałam Wasz wypad do Ciechocinka, super Ja byłam u mamy i przeżyłam wczoraj szok wracając. Tam śniegu nic, u mnie trzeba było odśnieżać aby w ogóle wjechać pod dom, tyle było śniegu
yolka 17:34, 05 lut 2019

Małgosiu dziękuję za wspólny czas Piękną zimę udało Ci się zatrzymać w kadrze, aż dziw że poszłaś do pracy, można się zatrzymać i patrzeć bez końca
Margarete 19:44, 05 lut 2019

yolka napisał(a)
Małgosiu dziękuję za wspólny czas Piękną zimę udało Ci się zatrzymać w kadrze, aż dziw że poszłaś do pracy, można się zatrzymać i patrzeć bez końca

Ha, ha, ha nie poszłabym chętnie ale....cóż.Dotarłam w poniedziałek do pracy z przygodami spóźniona lekko za sprawą tej pogody i zspitalałam dziś i wczoraj jak mały samochodzik...ale co tam. Trzyma mnie nadzieja na kolejne nasze podobne wypady i spotkania i grzecznie pracuję

To ja dziękuję za zorganizowanie i inicjatywę tego wyoadu i za miłe towarzystwo w miniony weekend.
Miejmy nadzieję że to nie ostatni taki raz
Buziaki!
Margarete 19:55, 05 lut 2019

jolanka napisał(a)
Widziałam Wasz wypad do Ciechocinka, super Ja byłam u mamy i przeżyłam wczoraj szok wracając. Tam śniegu nic, u mnie trzeba było odśnieżać aby w ogóle wjechać pod dom, tyle było śniegu

U nas Jolu też dosypało konkretnie. Latałam z łopatą wczoraj aż furczalo

Joluś ja zawsze miałam i mam taki niepokój w sobie że mnie nosi i dlužej na doooopie usiedzieć nie mogę. Fajnie że nam się udało w tym Ciechocinku z dziewczynami Oogrodowiskowymi spotkaćać, posiedzieć wieczorem, pojeść dobrych rzeczy, wypić jakieś winko razem, odpocząć przy muzyce, pospacerować i wymoczyć tyłki w basenach - w tym również tym solankowym.

Pamiętaj że na wiosnę mamy plany zwiedzania twoich okolic to i do ciebie zgodnie z umową wpadniemy na pewno
Albo ty razem z nami będziesz buszować po okolicy - cały czas wspominam ten nasz ubiegłoroczny wieczór u Gochy i potem w Rykach w arboretum.... Buziaki!
Margarete 19:59, 05 lut 2019

Krys napisał(a)
Małgosiu pięknie ze śniegiem,ale białego już dość cmok cmok na wspólny czas
To ja dziękuję ci Krysia bardzo i za czas i za te wspólne śmiechy i za kierowanie autem. Musimy od czasu do czasu robić takie krótkie wypady jak ten ostatni czy ten wcześniej do Torunia bo to mnie te yma przy życiu jak naładuje akumulatory

Śnieg piękny - owszem ale zimy i tak nie polubię
Buziaki!
Krys 22:09, 05 lut 2019

Wspólna fotka

yolka 17:23, 07 lut 2019

To ja nie wrzucam grupowego tylko solo

Bogdzia 21:46, 07 lut 2019

Macham do Was , obejrzałam zdjęcia u wszystkich ,,wycieczkowiczek" Takim to dobrze.