Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Margarete 02:02, 21 lis 2014

Bogdzia napisał(a)

Kondycja Ci się przyda bo teraz dwoma wnukami trzeba bedzie sie zajmowac jak przyjadą,każde będzie chciało co innego jesc i czym innym się zajmowac, tak przynajmniej jest u mnie. Miłego dnia. Jutro już piątek i weekend.

Oj tak nareszcie wekend
Miłego wekendu ci zyczę

Z kronikarskiego obowiązku pragnę odnotować że u nas dzis padał już pierwszy śnieg... to był taki bardziej śnieg z deszczem i nie poleżał nawet chwili ale padał...........cóż zima za pasem nie da sie ukryć....ale do wiosny przecież coraz bliżej bo pozostało juz tylko 121 dni........
Viola 09:42, 21 lis 2014

Margarete napisał(a)

Oj tak nareszcie wekend
Miłego wekendu ci zyczę

Z kronikarskiego obowiązku pragnę odnotować że u nas dzis padał już pierwszy śnieg... to był taki bardziej śnieg z deszczem i nie poleżał nawet chwili ale padał...........cóż zima za pasem nie da sie ukryć....ale do wiosny przecież coraz bliżej bo pozostało juz tylko 121 dni........

121 dni ? Nie wiem czy się cieszyć czy płakać ?
makkasia 09:49, 21 lis 2014

121 dni toż to jak z bicza strzelił !
U mnie wczoraj też padały białe płatki ale od razu się topiły.
żurawki to pomimo wszystko zelazne rośliny dadzą radę
ściskam i również miłego weekendu życzę
popcorn 10:50, 21 lis 2014

121 dni? ło matko...
Anita1978 11:00, 21 lis 2014

Szybko zleci..... Mi tak zasuwa tydzień za tygodniem, że nie nadążam.... Zaraz święta i nowy rok i znowu będę starsza....trzebaby jakąś gimnastykę czy cuś takiego zacząć coby być ruchliwymi na starość . .... Choć Karola to tego raczej nie potrzebuje....ona i bez gimnastyki ma dopalacz w pewnej części ciała... . Karola nie obrazisz się chyba?
Margarete 13:23, 21 lis 2014

Anita1978 napisał(a)
Szybko zleci..... Mi tak zasuwa tydzień za tygodniem, że nie nadążam.... Zaraz święta i nowy rok i znowu będę starsza....trzebaby jakąś gimnastykę czy cuś takiego zacząć coby być ruchliwymi na starość . .... Choć Karola to tego raczej nie potrzebuje....ona i bez gimnastyki ma dopalacz w pewnej części ciała... . Karola nie obrazisz się chyba?

Coś ty ? bedziesz starsza.....nie mów....ja nie, cały czas zostałam i stoję z wiekiem tak koło 30 i ani ani dalej...............to znaczy ciało sie starzeje ale to tylko opakowanie........duchem czuję sie młodo

A co do Karoli to w pełni sie zdadzam.......
Margarete 13:28, 21 lis 2014

Violu, Makasiu, Popcarol, Anita - ja to policzyłam i napisałam żeby siebie i Was pocieszyć....to miało być optymistyczne....że każdy kolejny , bury , szary dzien mija i przybliża nas do wiosny ..
Bogdzia 20:24, 21 lis 2014

Margarete napisał(a)

Oj tak nareszcie wekend
Miłego wekendu ci zyczę

a u mnie snieg nie padał chyba ze nie zauważyłam. Miłego weekendu Małgoś.
Madzenka 22:33, 21 lis 2014

Zaledwie 121 dni do wiosny? Przecież ja nei zdązę kolejnych rewolucji zaplanować! Nie mozna byłoby tej zimy zduplikować ?
Margarete 00:09, 22 lis 2014

Dziekuje za życzenia Bogdziu - wekend bedzie miły, to wiem na pewno

Mandżen - znając twój zapał do zmian i lawinę pomysłów jaka kłębi sie w twojej głowie to przez te 120...(już dzisiaj) dni....do wiosny przebudujesz i zaplanujesz od nowa swoje rabty ze 3 razy
Pozdrawiam !