Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Margarete 14:32, 05 lut 2017

yolka napisał(a)
Zazdroszczę śniegu, bo jak wiosny nie ma to już śnieg lepszy niż burość, a tak u mnie jest dzisiaj. I tak ogólnie bury nastrój mi się też udzielił.

W dalszym ciągu drutuję sweterek, do końca przyszłego tygodnia może skończę

Będziesz miała pożytek że sweterka i zajęcie na zimowe dni. Ja siedzę nad papierami z pracy....Też miło
Zimy już mam dość ale z dwojga złego wolę taką ze śniegiem niż burą
Buziaki!
Bogdzia 15:58, 05 lut 2017

Fajna ta nowa dostawa śniegu a u mnie nie pada tylko stary śnieg lezy ale dobre i to. Ładne zdjecia .
Kasya 16:46, 05 lut 2017

jankosia napisał(a)
Isis to ta co dostała nagrodę ze dwa lata temu. Albo trzy. Take se Z oferty Zymona wybrałam 14 magnolii. Okroję swój wybór do realnych dwóch i możemy jechać Ale Kryś się swojego żuczka pozbywa to dobrze byłoby przyczepkę wypożyczyć W naszym autku jest hak ale przyczepki nie mamy Samym autem nawet dużym to nie ma co, tylko człowiek chęci sobie narobi O rany! Naprawdę wiosna!

Ciekawam jakie wybralas
Tez chce z wami do zymona...
rozark 18:40, 05 lut 2017

U mnie też pada
kamila66 19:01, 05 lut 2017

Dziewczyny jak Wy do Zymona z przyczepką to ja chcę to zobaczyć
Nikita 20:51, 05 lut 2017

Ale dzisiaj znowu dosypało! Normalnie, "książkowa" zima w tym roku...już się człek odzwyczaił od takich zim. Od kilku lat: 2 tygodnie na minusie, 3 tygodnie śniegu i już po zimie. Ładny jaki taki świeżutki, bielutki puch, ale ja już mam dosyć. Zimo akysz!!!

PS. Małgoś, jedziemy razem za tydzień na "słodkie"?
kamila66 21:09, 05 lut 2017

Na nasze szczęście tak się to układa, że przed silnymi mrozami przykrywa rośliny białą pierzynką. Mam nadzieję, że nie będzie dużych start.
Margarete 22:33, 05 lut 2017

rozark napisał(a)
o magnoliach nic nie wiem, pewnie dlatego że ich nie planuje posiadać, mus się dokształcić

Pojedziesz z nami raz do Zymona i przepadłaś .....Miłość do magnolii łapie z nienacka i trzyma....Mnie już od 6 lat
Margarete 22:34, 05 lut 2017

jankosia napisał(a)
Isis to ta co dostała nagrodę ze dwa lata temu. Albo trzy. Take se Z oferty Zymona wybrałam 14 magnolii. Okroję swój wybór do realnych dwóch i możemy jechać Ale Kryś się swojego żuczka pozbywa to dobrze byłoby przyczepkę wypożyczyć W naszym autku jest hak ale przyczepki nie mamy Samym autem nawet dużym to nie ma co, tylko człowiek chęci sobie narobi O rany! Naprawdę wiosna!

Dobry pomysł
Niestety wiosny wciąż nie widać....
Margarete 22:40, 05 lut 2017

Bogdzia napisał(a)
Fajna ta nowa dostawa śniegu a u mnie nie pada tylko stary śnieg lezy ale dobre i to. Ładne zdjecia .

Dostało sporo, jest znowu czyściutko, bielutko.....Niestety na ulicach też. Właśnie wróciłam do domu i jeździ się tragicznie, jest minus 4 i ślisko iśnieg na ulicach i jeszcze przymarza...