Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

kasja83 08:13, 04 maj 2017

Margarete napisał(a)

Piękne odmiany, cudne kolory, a najbardziej podobały mi się te ciemnoczerwone i niziutkie i z takimi szaroniebieskozielonymi liśćmi.

Chociaż te ciemnofioletowe też były cudne

To gdyby mi do głowy przyszło, że mam sporo cebulowych wsadzonych....cudownie w takiej masie
AniazZielone... 08:59, 04 maj 2017

Witaj, jak zobaczyłam te tulipany, to nawet czarne chmury za oknem się rozjaśniły. Miło popatrzeć na takie ilości, moje 50 przy takiej ilości to pikuś
ren133 09:10, 04 maj 2017

No i mamy nasze małe Keukenhof Fajnie i super, że w towarzystwie ... bezcenne
AgataP 10:40, 04 maj 2017

Małgoś, świetnie że byłaś i widziałaś. Jesteś oberżyświat i za to Cię ogromnie cenię, zwłaszcza że potem dzielisz się tym z innymi.

Z chęcią podjechałabym do botanika, ale nie z Zośką - ona za moment by się znudziła, potem byśmy szukały WC, a potem że ona chce do domu i tyle z wypadu. Teraz marzę o tym by poszła do przedszkola, bo mam tyły ze wszystkim - dom, ogród, praca...

buziaki
Margarete 14:44, 04 maj 2017

AgataP napisał(a)
Małgoś, świetnie że byłaś i widziałaś. Jesteś oberżyświat i za to Cię ogromnie cenię, zwłaszcza że potem dzielisz się tym z innymi.

Z chęcią podjechałabym do botanika, ale nie z Zośką - ona za moment by się znudziła, potem byśmy szukały WC, a potem że ona chce do domu i tyle z wypadu. Teraz marzę o tym by poszła do przedszkola, bo mam tyły ze wszystkim - dom, ogród, praca...

buziaki

Rozumiem Agata, ona jeszcze malutka jest przecież
Margarete 14:47, 04 maj 2017

ren133 napisał(a)
No i mamy nasze małe Keukenhof Fajnie i super, że w towarzystwie ... bezcenne

Nie ma porównania z tym co wy oglądałyście ale i tak fajnie to wyglądało, te kolory, te odmiany, te ilości.... Pogoda tylko mało spacerowa była, wiało że żałowałam że nie wzięłam czapki.....
Margarete 14:52, 04 maj 2017

AniazZielonegoWzgorza napisał(a)
Witaj, jak zobaczyłam te tulipany, to nawet czarne chmury za oknem się rozjaśniły. Miło popatrzeć na takie ilości, moje 50 przy takiej ilości to pikuś

Witaj Aniu z Zielonego Wzgórza (to była moja ulubiona książka z dzieciństwa)
Rzeczywiście na poprawę humoru w ten szaro-bury choć majowy dzień taka porcja kolorów i urody kwiatów to jest dobry sposób
Widziałam też wczoraj relacje w TVN, pokazywali taki widok z góry- świetnie to wyglądało, choć niektóre kwiatki widać że delikatniejsze są bo lekko mrozem zważone były jak się z bliska oglądało.
No ale co się dziwić skoro taka zimnica....
Bogdzia 19:49, 04 maj 2017

Super zdjecia, dobrze ze byłas bo teraz kilka dni ma padac i nawet burze zapowiadaja.Nawet mnie juz deszczu nie brakuje.
paniprzyroda 19:55, 04 maj 2017

Tulipanowo na poprawę nastroju Buziaki.
Nikita 00:04, 05 maj 2017

Nasze małe Keukenhof. Takie ilości kwiatów zawsze robią wrażenie.
W tamtym roku byłam... w tym jakoś nie mam czasu, ale jak mówisz, że tyle tulipanów jeszcze w pąkach to może pojadę w niedzielę. Tylko, żeby pogoda była.