Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Margarete 17:59, 02 maj 2017

No i koniec ładnej pogody i ogródkowania ....u nas znowu leje...nie pada ale leje....ehhh....a mogło być tak pięknie...

Bogdzia 20:43, 02 maj 2017

Byłam wczesniej ale teraz napisze ze mnóstwo masz tulipanów i pięknie Ci kwitna. Ja posadziłam mało bo mnie wkurza ze nie zostaja na nastepny rok , wole krokusy kupowac.Takie widoki jak Twoje nawet przez okno powinny Ci dobry humor zapewnic , popatrz jak masz ślicznie.
yolka 20:52, 02 maj 2017

Widzę kanciki widok z okna mimo deszczu, ja kominkuję tak mam zimno, chyba uruchomimy piec. Masz sporo ładnych tulipanów, a berberys skradł moje serce. Po świętach majowy się poogarniam...
Kindzia 08:44, 03 maj 2017

No Kochana...masz porządeczek! Znowu mnie te żonkile zachwycają, ale mięsiary!!! Tulipanki też Ci pęknie kwitną!
Moja Piruetka już bliżej do końca ma, będę Twoją podziwiać

Ładne pąki u piwonii drzewiastej, moja będzie miała w tym roku 7 kwiatów, też czekam na nią Mam dwie bylinowe i jedna bez pąków. Nie wiem czy nie za głęboko jest...
Buziolek Małgosiu
Madzenka 12:14, 03 maj 2017

Desz sie orzyda ogrodowi, zeilonouteńko dzięki temu
Luki 19:44, 03 maj 2017

Ogród świetnie się prezentuje, nie wiem czy mnie się wydaje czy po tych kilku w miarę cieplejszych dniach zielenina wystrzeliła w górę, słonka brakuje, ale byle temperatury coraz przyjemniejsze
Margarete 22:07, 03 maj 2017

Bogdzia napisał(a)
Byłam wczesniej ale teraz napisze ze mnóstwo masz tulipanów i pięknie Ci kwitna. Ja posadziłam mało bo mnie wkurza ze nie zostaja na nastepny rok , wole krokusy kupowac.Takie widoki jak Twoje nawet przez okno powinny Ci dobry humor zapewnic , popatrz jak masz ślicznie.

Dziękuję
Staram się pocieszać ale jakoś średnio mi się udaje...
Margarete 22:10, 03 maj 2017

yolka napisał(a)
Widzę kanciki widok z okna mimo deszczu, ja kominkuję tak mam zimno, chyba uruchomimy piec. Masz sporo ładnych tulipanów, a berberys skradł moje serce. Po świętach majowy się poogarniam...

O tak kanciki tylko na połowie ogrodu, zgodnie z zasadą "grunt to frunt" dalej od okna jest gorzej. Ale tym sposobem z okien widzę jaki taki porządek i mniej mnie wnerwia że maj nadszedł a porządki w ogrodzie w lesie...
Margarete 22:13, 03 maj 2017

Kindzia napisał(a)
No Kochana...masz porządeczek! Znowu mnie te żonkile zachwycają, ale mięsiary!!! Tulipanki też Ci pęknie kwitną!
Moja Piruetka już bliżej do końca ma, będę Twoją podziwiać

Ładne pąki u piwonii drzewiastej, moja będzie miała w tym roku 7 kwiatów, też czekam na nią Mam dwie bylinowe i jedna bez pąków. Nie wiem czy nie za głęboko jest...
Buziolek Małgosiu

Dzięki za dobre słowo Żonkile z Biedry - rzeczywiście zachwycają .
Drzewiaste mam dwie i póki co obie zapowiadają się z obfitym kwitnieniem.
Margarete 22:16, 03 maj 2017

Madzenka napisał(a)
Desz sie orzyda ogrodowi, zeilonouteńko dzięki temu

Już ten deszcz bym przeżyła ale ten ziąb mnie rozkłada na łopatki. Dziś na spacerze w Ogrodzie Botanicznym żałowałam że nie wzięłam czapki.
Pozdrawiam Marzenko