Widać, że masz oko i rękę do roślin i żadnej pomocy nie potrzebowałaś, super to wszystko, widać też, ze przy domu ogród ma zupełnie inny charakter niż nad rowem.
A ja zapytam z innej beczki, czy wokół opaski z kostki daliście obrzeże, albo krawężnik, bo nie widać co ma chronić kostkę przed rozjeżdżaniem się i na czym była układana na suchej zaprawie czy na samym piasku? Jeśli na piasku to mrówki wcześniej czy później wyniosą i kostka zacznie się zapadać.
M robi w takiej i podobnej branży stąd wiem.
Baaaardzo jestem zainteresowana Niech tylko te upały miną, bo nie da się żyć. Nawet samochód odmówił mi posłuszeństwa Już się nie mogę doczekać kiedy odwiedzę słynny "ogród z rowem".
Dziękuję przy domu ogród faktycznie mam całkiem inny charakter niż nad strumykiem.
Podobają mi się ogrody wiejskie ale te eleganckie i bez przepychu roślin też!!! Postanowiłam połączyć to co lubię no i wyszło 2 w 1
Działkę mam szeroką więc mogłam sobie na to pozwolić .
Kostkę układał M na suchej zaprawie a na brzegi położone są ekobordy . Tylko tam gdzie jest kamień z glinką zabezpieczony jest krawężnikami .
Ok jesteśmy umówione!
Szkółka jest 4 km ode mnie więc grzech jak byś nie zajechała
Zapraszam
To podobnie ja u mnie Front jest reprezentacyjno-parkingowy (w planach) z prostymi formalnymi rabatami. A tył ogrodu mam oparty na łukach o charakterze trochę sielsko-rodzinno-naturalnym.
Zdolnego M zazdroszczę. To juz ja prędzej sama położę kostkę niż on.
Beatko, jesteśmy w kontakcie. Już szykuję skrzyneczki na zakupy
Edit: szpaler hortek na tle tuj będzie wyglądał bardzo ładnie
Ewka u mnie się nie schłodzisz bo wody nie ma wcale! Wstaje o 5i podlewam moja młoda trawkę i rabaty. Stara trawa też już nie wytrzymuje ale szkoda mi wody ....roślinki nawet jak podlewam to kiepsko wyglądają... liście poparzone masakra:/
Wczoraj i dzisiaj pieliłam nad strumykiem sucho!
Zapraszam do posiedzenia na ławeczce czy na placyku a zaległości są małe wiec bez pośpiechu hihihi mój watek nie nalezy do tych dynamicznych .
Pozdrawiam